Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Νέο κατάστημα FOCUS-ON στην Ξάνθη

Νέο κατάστημα FOCUS-ON στην Ξάνθη

0
focus-web

«Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε»

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας έχει υλοποιήσει πάνω από 4.500 έργα κατασκευής ιστοσελίδων, eshop, social media campaign και internet portal.

 

Το Σάββατο 1 Ιουνίου o κ. Οζκάν Μεχμεταλή και οι Συνεργάτες του άνοιξαν τις πύλες του νέου τους καταστήματος FOCUS-ON στην Ξάνθη που βρίσκεται στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 49 (έναντι 1ου Γυμνασίου). Η FOCUS-ON GROUP, ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες internet marketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτικότερη επαγγελματική προβολή επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα έχει εννέα καταστήματα στην Αθήνα, ένα μητρικό κατάστημα στην Κύπρο και ένα αυτό της Ξάνθης, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει και ένα γραφείο στην Θεσσαλονίκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας ο κ. Μεχμεταλή τονίζει ότι «Στην εταιρεία μας δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε». Τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του παρακολουθούν την αγορά και τις επιχειρήσεις προκειμένου να καταλάβουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και του κάθε επαγγελματία, ώστε να πράξουν αναλόγως δημιουργώντας τις κατάλληλες εφαρμογές και υπηρεσίες. «Καθώς η Ελλάδα είναι λίγο πίσω σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως τις Βόρειες στο χώρο του διαδικτύου, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε και να δώσουμε τις λύσεις στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες για να τους βοηθήσουμε να διαφημιστούν μέσω διαδικτύου, ούτως ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους» δηλώνει ο ίδιος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας έχει υλοποιήσει πάνω από 4.500 έργα κατασκευής ιστοσελίδων, eshop, social media campaign και internet portal. «Ξεκινώντας από μια απλή κατασκευή ιστοσελίδας, κάνουμε e-shop, δυνατά application για εφαρμογές android και iphone, καθώς και εφαρμογές για φροντιστήρια και ξενοδοχεία, παρέχοντας πολύ οικονομικά πακέτα» αναφέρει ο κ. Μεχμεταλή.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…