Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εκδήλωση της Eurobank στην Ξάνθη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Εκδήλωση της Eurobank στην Ξάνθη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

0
eurobank ekdilosi1
Δόθηκε βαρύτητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανταγωνιστικότητα. Ενδιαφέρον και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε στην Ξάνθη η Eurobank με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο νέο οικονομικό περιβάλλον και τη συμβολή της Eurobank με δράσεις και προτάσεις στην κατεύθυνση αυτή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επαγγελματιών και επιχειρηματιών της πόλης.
Το κοινό καλωσόρισε στην εκδήλωση ο Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων Eurobank κος Φίλιππος Τσούρμας, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις, τόσο στην οικονομία γενικά όσο και ειδικότερα στον τραπεζικό τομέα.
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν η κος Κυριάκος Χατζηιωάννογλου, Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, ο οποίος αναφέρθηκε στην βελτίωση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, καθώς και στη σημασία και το ρόλο που οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καλούνται να διαδραματίσουν στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται. Στη συνέχεια, ο ομιλητής εστίασε στις ανάγκες και τις προτεραιότητες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην παρούσα συγκυρία και παρουσίασε συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες της Eurobank προς την κατεύθυνση αυτή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε εργαλεία βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, όπως τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα για την ενίσχυση της ρευστότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων, καθώς και οι λύσεις που η Τράπεζα έχει αναπτύξει για να διευκολύνει την καθημερινότητα της επιχείρησης με μηδενικό ή πολύ χαμηλό κόστος. Σε ό, τι αφορά την ενίσχυση της εξωστρέφειας έγινε παρουσίαση μιας σειράς πρωτοβουλιών και υπηρεσιών της Eurobank για τη διευκόλυνση της εξαγωγικής δραστηριότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, όπως η πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη www.exportgate.gr.
Ακολούθησε συζήτηση γύρω από τα θέματα που παρουσιάστηκαν και οι ερωτήσεις ήταν ενδεικτικές του ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προτείνει η Eurobank στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση της Ξάνθης έγινε στα πλαίσια μίας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα που διοργανώνει η Eurobank στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των Μικρών Επιχειρήσεων, τομέας στον οποίο η Τράπεζα πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …