Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Επέστρεψε από τη Βηρυτό ο δήμαρχος Ξάνθης

Επέστρεψε από τη Βηρυτό ο δήμαρχος Ξάνθης

0
dimarxos virittos1

Πραγματοποίησε επαφές με εκπροσώπους Δημοτικών Αγορών από την Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Γένοβα, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και Βηρυτό

 
Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ αποτελούμενη από το μέλος του Δ.Σ. κ. Στυλιανίδη Μιχαήλ, Δήμαρχο Ξάνθης και τον σύμβουλο ανάπτυξης κ. Μίχο Νικόλαο, συμμετείχε στη Βηρυτό (1-2/6/2013) σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου που αφορά στη συνεργασία πόλεων της Μεσογείου με ιστορικά κέντρα με σκοπό την ανάπτυξη των τοπικών τους αγορών (έργο Marakanda).
Στο Μεσογειακό Φεστιβάλ γεύσεων που οργανώθηκε, η ΠΕΔ/ΑΜΘ συμμετείχε παρουσιάζοντας προϊόντα από επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης. Στο περιθώριο των συναντήσεων εποικοδομητικές επαφές πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους Δημοτικών Αγορών από την Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Γένοβα, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και Βηρυτό.
Σημαντική ήταν η παρουσία αξιωματούχων από τα αρμόδια Υπουργεία του Λιβάνου (Υπ. Γεωργίας, Υπ. Τουρισμού), της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λίβανο, των επικεφαλής των Πρεσβειών στο Λίβανο, της Ιταλίας, Κύπρου και Ελλάδας δια του κου Μπορνόβα Β.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…