Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Δικηγόρους προσλαμβάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ

Δικηγόρους προσλαμβάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ

0
perifereiako amth

Διαδικαστικά θέματα και προμήθειες της ΠΕ Ξάνθης στο περιφερειακό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 5 Ιουνίου

 

Μαζί με τους δήμους και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης, συναντά καθημερινά ποικίλα νομικά θέματα, λόγος που οδηγεί στην πρόσληψη δικηγόρων στην περιφέρεια ΑΜΘ με σύμβαση εμμίσθου εντολής ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και πάγια αντιμισθία. Το θέμα αυτό μαζί με άλλα 18 θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

Αρκετά είναι τα θέματα που αφορούν την ΠΕ Ξάνθης, όπως η αλλαγή ΔΣ στο νομαρχιακό ΚΕΚ και ζητήματα προμηθειών υγρών καυσίμων, δύο έτοιμων προκατασκευασμένων ξύλινων οικίσκων, η από κοινού χρήση οχήματος με το δήμο Αβδήρων, καθώς και μεταβίβασης πλήρους κυριότητας αυτοκινήτων του Περιφερειακού Ταμείου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Π.Ε Ξάνθης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

1. Αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την έγκριση του έργου με τίτλο «Socially Enriched MobileTourist Guide for Unexploited Cultural and Natural Monuments» – ακρωνύμιο: «iGuide», στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 και ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως φορέα παρακολούθησης του οικονομικού αντικειμένου του έργου.

2.Έγκριση Εισηγητικής Έκθεσης της 4ης Τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το Οικονομικό έτος 2013.

3.Εγκριση Εισηγητικής Έκθεσης του Οικονομικού Απολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το Οικονομικό έτος 2012.

4.Έγκριση Πρόσληψης δικηγόρων με σύμβαση εμμίσθου εντολής ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και πάγια αντιμισθία.

5.Έγκριση τροποποίησης της αρ.377/2012 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

6. Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

7.Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου Δ.Σ Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης και ορισμός νέου .

8.Έγκριση χρήσης ιδιωτικού χώρου για τις πρακτικές δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών δικύκλων .

9.Εγκριση της διακήρυξης για την υλοποίηση της ενέργειας«Εκμίσθωση Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και των σχετικών εγκαταστάσεων»  

10.Έγκριση Σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης / Π. Ε. Δράμας και του Δήμου Προσοτσάνης για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή Συνεδριακού Κέντρου – Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Τ. Κ. Μικρόπολης Δήμου Προσοτσάνης», το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Προσοτσάνης.

11.Συμβιβαστική επίλυση επί της 452/2012 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής.

12. Έγκριση πρακτικού διαπραγμάτευσης (6-3-2013) της προμήθειας υγρών καυσίμων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ,για το έτος 2013.

13. Έγκριση πρακτικού διαπραγμάτευσης (29-3-2013) της προμήθειας και τοποθέτησης δύο έτοιμων προκατασκευασμένων ξύλινων οικίσκων, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

14.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής διαχείρισης της Οικονομικής Επιτροπής .

15. Eγκριση του Πρακτικού Διαπραγμάτευσης (02-4-2013) της προμήθειας και τοποθέτησης τεσσάρων φωτεινών ηλεκτρονικών εντοπιστών ταχύτητας στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Ξάνθης

16.Έγκριση Σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης / Π. Ε. Ξάνθης και του Δήμου Αβδήρων, για την από κοινού χρήση μηχανήματος

17.Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση πειθαρχικών συμβουλίων του Π.Δ 170/2003 των Δ/νσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

18. Eγκριση αποδοχής και μεταβίβασης πλήρους κυριότητας αυτοκινήτων του Περιφερειακού Ταμείου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Π.Ε Ξάνθης .

19.Επικύρωση πρακτικών 3ης ,4ης, 5ης και 6ης   Συνεδρίασης έτους 2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…