Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Λίφτινγκ» στον πάγκο της Skoda Ξάνθη

«Λίφτινγκ» στον πάγκο της Skoda Ξάνθη

0

Οι Παπαματθαιάκης και Ζερβίδης νέα στελέχη στο τεχνικό επιτελείο

 

Συνεργάστηκαν με το Ν. Καραγεωργίου και στον Παναιτωλικό

 

Δεν είναι μόνο ο προπονητής (Ν. Καραγεωργίου αντί Μ. Ουζουνίδη) που άλλαξε στη Skoda Ξάνθη, αλλά σχεδόν όλο το τεχνικό τιμ θα έχει νέο πρόσωπο την ερχόμενη σεζόν, καθώς αλλαγές υπήρξαν σε ακόμη δύο πρόσωπα του πάγκου.

Συγκεκριμένα χθες ανακοινώθηκε η συμφωνία της Ξάνθης με τους Μανώλη Παπαματθαιάκη και Μάριο Ζερβίδη, οι οποίοι θα αναλάβουν βοηθός προπονητή και γυμναστής αντίστοιχα.

Ο βοηθός προπονητή Μανώλης Παπαματθαιάκης θα αντικαταστήσει τους – πρώην πια – βοηθούς προπονητή στον ξανθιώτικο πάγκο Νίκο Ουσταμπασίδη και Νίκο Νεντίδη που αποτελούν παρελθόν, ενώ ανάλογα τη θέση του αποχωρήσαντα γυμναστή Παύλου Γκότση θα πάρει ο Μάριος Ζερβίδης που θα αναλάβει την εκγύμναση των παικτών.

Οι παραπάνω ¨νεοπροσληφθέντες¨ υπήρξαν και στο παρελθόν συνεργάτες του νυν προπονητή της Skoda Ξάνθη, Νίκου Καραγεωργίου, καθώς συνυπήρξαν στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Αυτός που παραμένει για… 14ο χρόνο στο τιμ της ξανθιώτικης ΠΑΕ, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης, ο οποίος από το 2000 που βρίσκεται στο επιτελείο έως σήμερα, έχει αναδείξει την αξία δεκάδων τερματοφυλάκων, με τελευταίο παράδειγμα αυτό του Γιούρι Λοντίγκιν που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη ρωσική Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

 Προσωπικές επιλογές Καραγεωργίου

 Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον τύπο της Κρήτης και του Αγρινίου, ο νεαρός γυμναστής Μάριος Ζερβίδης ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Λίντο (Κρήτη) και ο Νίκος Καραγεωργίου είχε συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες για εκείνον εκτιμώντας τα προσόντα του. Έτσι του έκανε ο ίδιος πρόταση για να τον ακολουθήσει στον Παναιτωλικό, κάτι που έγινε δεκτό από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ ’94. Μετά τη συνεργασία τους πέρσι στον Παναιτωλικό ο Ν. Καραγεωργίου επέλεξε τον συγκεκριμένο γυμναστή και για την Ξάνθη.

Ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε προπονητής σε ομάδες της Κρήτης (ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΟ Κρουσσών κ.α.) και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ν. Καραγεωργίου για τη θέση του βοηθού του, αρχικά στον Παναιτωλικό και τώρα στη Skoda Ξάνθη.

 

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …