Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ανοίγουν και σας περιμένουν τα Λουτρά Ποταμιάς

Ανοίγουν και σας περιμένουν τα Λουτρά Ποταμιάς

0
loutra potamias
Έναρξη της λειτουργίας τους στο τέλος της εβδομάδας
 
Στόχος του δήμου είναι να λειτουργήσουν τα Λουτρά 10 μήνες το χρόνο
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Μαζί με τα θαλασσινά μπάνια στις παραλίες μας αρχίζουν και τα …θερμά μπάνια στις …μπανιέρες των Λουτρών της Ποταμιάς του Δήμου Αβδήρων. Όπως μας πληροφορούν από το δήμο Αβδήρων θα συνεχιστούν οι εργασίες καθαριότητας και συντήρησης των κτιριακών υποδομών και του περιβάλλοντα χώρου καθώς και η ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού, μέσα στην εβδομάδα και προς το τέλος της τα Λουτρά της Ποταμιάς θ’ ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό εγκαινιάζοντας τη νέα σαιζόν.
Ανοίγουν αυτή την εβδομάδα τα Λουτρά Ποταμιάς
Ήδη το προσωπικό θα βρίσκεται στη θέση του από την Δευτέρα όμως επισήμως τα Λουτρά θ’ ανοίξουν στο τέλος της εβδομάδας όταν όλα θα είναι έτοιμα. Σημειώνεται ότι για φέτος έχουν προληφθεί 4 εργαζόμενοι με 8μηνες συμβάσεις και ειδικότητες του φυσιοθεραπευτή, του νοσηλευτή, του υδρονομέα και γενικών καθηκόντων. Πέρσι είχαν προσληφθεί περισσότερα άτομα καθώς υπήρχε η δυνατότητα μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας. Έτσι φέτος θα δουλεύει μόνο μια βάρδια σε ώρες που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και αυτοί που δουλεύουν σε πρωινή εργασία. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε απ την ΔΙΑΠΕΧΩ Α.Ε. την δημοτική επιχείρηση που έχει την διαχείριση των Λουτρών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σχεδιάζεται η λειτουργία των Λουτρών το Σάββατο με παράλληλη διακοπή λειτουργίας μιας εργάσιμης μέρα της εβδομάδας ώστε να μπορούν κι αυτοί που δεν τους βολεύει το ωράριο να επισκέπτονται τα λουτρά και να κάνουν χρήση του ιαματικού νερού.
Υπάρχει ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα
Όπως είναι γνωστό λειτουργούν 2 μπανιέρες (ανδρών και γυναικών) χωρητικότητας 8 ατόμων καθώς επίσης και το φυσιοθεραπευτήριο όπου ο λουόμενος έχει τη δυνατότητα να δεχτεί από τον φυσιοθεραπευτή θεραπευτικό μασάζ. Γίνεται επίσης προσπάθεια να γίνει μια αναπροσαρμογή των τιμών σε επίπεδα που θα είναι προσιτά σε κάθε δημότη ή επισκέπτη που έχει την ανάγκη των ιαματικών λουτρών. Στόχος του δήμου είναι να λειτουργήσουν τα Λουτρά 10 μήνες το χρόνο καθώς το νερό έχει υψηλή θερμοκρασία και ενδείκνυται για το χειμώνα και όπως μας διαβεβαιώνουν από το δήμο υπάρχει επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον του κοινού όλο το χρόνο. Όμως το πρόβλημα εστιάζεται στο προσωπικό που είναι εποχικό και λήγουν σε 8 μήνες οι συμβάσεις τους.
Σημειώνεται ότι το ακριβές πρόγραμμα με τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των Λουτρών θα ανακοινωθεί με την έναρξη της λειτουργίας τους.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…