Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 9 προσλήψεις στις Κατασκηνώσεις του Δ. Αβδήρων

9 προσλήψεις στις Κατασκηνώσεις του Δ. Αβδήρων

0
kataskinosi avdira-web

Εννέα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις του Δ. Αβδήρων «Αρχαία Άβδηρα» για τη θερινή περίοδο 2013. Οι θέσεις κατανέμονται σε 6 ειδικότητες εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες δύο

        εργατών 3 θέσεις

        Λαντζιέρηδων 2 θέσεις

Επίσης θα προσληφθούν ένας νοσοκόμος, ένας Μάγειρας και ένα Βοηθός Μάγειρα – Τραπεζοκόμος.

Πληροφορίες: 2541 0 69524

 

6 εργάτες θα προσλάβει ο δήμος Τοπείρου

 Έξι εργάτες γενικών καθηκόντων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών θα προσλάβει ο δήμος Τοπείρου με σύμβαση έργου Ιδιωτικού Δικαίου 2μηνης διάρκειας.

Ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών είναι από την Τρίτη 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Τοπείρου. Υπεύθυνος Αλεξιάδης Αλέξιος 25410 – 41941.

 

276 εποχικές προσλήψεις στην ΑΜ – Θ

Εγκρίθηκαν 1.315 προσλήψεις εποχικών σε δήμους  

Στην έγκριση σύναψης χιλίων τριακοσίων σαράντα πέντε (1345) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών), εκ των οποίων οι 276 αφορούν δήμους της Περιφέρειας ΑΜΘ, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, πράσινο κλπ) σε 58 δήμους για το 2013, προχώρησε η κυβέρνηση. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 2190/94 και υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ και αφορούν εργασία κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Η δαπάνη που προκαλείται ανέρχεται στα 12.613.410 ευρώ, σε βάρος των προϋπολογισμών των ΟΤΑ, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ΟΤΑ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα εγκρίθηκαν άλλες 4.413 ανάλογες προσλήψεις

 

Η κατανομή των θέσεων ανά Π.Ε. στην ΑΜ – Θ έχει ως εξής:

ΠΕ Έβρου

• Δήμος Αλεξανδρούπολης 2

• Δήμος Ορεστιάδας 13

• Δήμος Σαμοθράκης 5

• Δήμος Σουφλίου 8

ΠΕ Ροδόπης

• Δήμος Αρριανών 6

• Δήμος Ιάσμου 8

• Δήμος Κομοτηνής 3

• Δήμος Μαρώνειας – Σαπών 6

ΠΕ Καβάλας

• Δήμος Θάσου 26

• Δήμος Καβάλας 80

• Δήμος Παγγαίου 118

ΠΕ Δράμας

• Δήμος Δράμας 1

 

30 ιεροδιδάσκαλοι στην Μουφτεία Ξάνθης

 90 ιεροδιδάσκαλοι στις Μουφτείες Ξάνθης – Κομοτηνής – Διδυμοτείχου

 Διαγωνισμό για την πλήρωση 90 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης διενεργεί το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Συγκεκριμένα θα καλυφθούν 30 θέσεις στη Μουφτεία Ξάνθης, 45 θέσεις στη Μουφτεία Κομοτηνής και 15 θέσεις στη Μουφτεία Διδυμοτείχου.

Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 9 μηνών και αντικείμενο τη διδασκαλία του Κορανίου, στα τεμένη τα Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη και σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης, σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των θρησκευτικών.

Επιπλέον, προς κάλυψη επειγουσών αναγκών, οι ιεροδιδάσκαλοι μπορούν με απόφαση του οικείου μουφτή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κεντρική Υπηρεσία της Μουφτείας, ως βοηθητικό διοικητικό προσωπικό.

 Προσόντα

Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 9 μηνών και αντικείμενο τη διδασκαλία του Κορανίου

Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες μόνιμοι κάτοικοι Θράκης, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικία τους (το 20ο για την κατηγορία ΥΕ), να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές, να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων τους. Για την κατηγορία Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Ισλαμικών Σπουδών Ανώτατης Θεολογικής Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ενώ ελλείψει κατάλληλων υποψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν και απόφοιτοι των Ιεροσπουδαστηρίων της Θράκης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο εκπαιδευτικού ιδρύματος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αναγνωρισμένος τίτλος της αλλοδαπής, ενώ για τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης χρειάζεται απολυτήριος τίτλος Γυμνασίου ή σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσα, ή αναγνωρισμένος τίτλο της αλλοδαπής αντίστοιχα κατηγορίας.

Υποβολή αιτήσεων

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση έως τις 6 Ιουνίου και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στις ακόλουθες διευθύνσεις:

          Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, Διοικητήριο, Τ.Κ. 671 00, Ξάνθη, Τ.Θ. 157 (τηλ.: 25413502 95).

          Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Στ. Κυριακίδη 91, Τ.Κ. 691 00, Κομοτηνή (τηλ.: 2531022884).

          Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, Δήμητρας 19, Τ.Κ. 681 00, Αλεξανδρούπολη (τηλ.: 25510882 99).

Επίσης θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά: επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητα ή του διαβατηρίου, βιογραφικό σημείωμα για τις μέχρι σήμερα ασχολίες του σχετικά με τη διδασκαλία του Κορανίου, που θα αποδεικνύονται με νόμιμα παραστατικά, υπεύθυνη δήλωση από την οποία θα προκύπτει ότι δεν συντρέχουν κωλύματα διορισμού, ότι ο υποψήφιος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ότι είναι μόνιμος κάτοικος Θράκης, καθώς και επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών.

Η επιλογή των υποψήφιων ιεροδιδασκάλων για την κάθε μουφτεία θα γίνει από την αντίστοιχη πενταμελή Επιτροπή ιεροδιδασκάλων, έπειτα από συνέντευξη. Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό ιστότοπο του υπουργείου Παιδεία και Θρησκευμάτων http://www. minedu.gov.gr.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση έως σήμερα 27/3 για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Επίσημη ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Αρχή – 4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία…