Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα TULIN HAIR LOUNGE: Το «κάτι περισσότερο» στην περιποίηση των μαλλιών

TULIN HAIR LOUNGE: Το «κάτι περισσότερο» στην περιποίηση των μαλλιών

0
komotirio-empros
Νέο κομμωτήριο της Τουλίν Μουσταφάογλου στην Ξάνθη (Πλάτωνος 4)
 
Παρέχει Bonus card και color card. Επιστρέφονται ευρώ με κάθε υπηρεσία
 
 Με την φιλοδοξία να προσφέρει αυτό το «κάτι περισσότερο» που όμως κάνει τη διαφορά, στο χώρο της περιποίησης της ομορφιάς των μαλλιών, έχοντας ως «όπλα» το ταλέντο, την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και κυρίως την αγάπη και την προσήλωση σ’ αυτό που έμαθε να κάνει από μικρή, η κα Τουλίν Μουσταφάογλου μεταστέγασε τα όνειρά της από το κομμωτήριο της μητέρας της στο Σέλερο στο οποίο εξασκήθηκε στην τέχνη της κομμωτικής από 18 χρονών, σ’ ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο, στην οδό Πλάτωνος 4 στην Ξάνθη δημιουργώντας το κομμωτήριο TULIN HAIR LOUNGE.
 
Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο φόρτε της…
Στην απαισιοδοξία και την κατήφεια της εποχής της κρίσης, η κα Μουσταφάογλου εφαρμόζει «επιθετική πολιτική» μην αφήνοντας να μικρύνει το όνειρό της για ένα σύγχρονο κομμωτήριο στην Ξάνθη την πόλη που τόσο αγαπά όπως δηλώνει στο «Ε»: Ήθελα ο χώρος μου να είναι κάτι διαφορετικό μέσα στην Ξάνθη για να μπορέσει να προσελκύσει και περισσότερο κόσμο. Εκτός απ’ αυτό να μπορέσει να δείξει και στους συναδέλφους μου πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο μέσα στην Ξάνθη μας. Η Ξάνθη είναι πολύ όμορφη και τα αξίζει όλα…», μας λέει η Τουλίν λίγο πριν αρχίσει το πάρτι γνωριμίας που διοργάνωσε το Σάββατο 13 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, προσφέροντας τους καλεσμένους της ένα δροσιστικό κοκτέιλ Mojito και καλωσορίζοντας τους με το team της στο νέο της χώρο.
Γεννημένη κομμώτρια όπως λέει αφού : «Από τρεισήμισι χρονών είμαι μέσα στο κομμωτήριο της μητέρας μου και απ’ τα 18 άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά» δεν επαναπαύτηκε σ’ αυτό αλλά εξελίχθηκε: «Κοντά 20 χρόνια ασχολούμαι και αυτή τη στιγμή είμαι και εκπαιδεύτρια σε μια εταιρεία και εκπαιδεύω κομμωτές στα βραδινά χτενίσματα που είναι και τα ατού μου. Προσπαθώ ν’ αυξήσω τις γνώσεις μου. Το λατρεύω αυτό το επάγγελμα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Το να αγαπάς αυτό που κάνει είναι το μυστικό της επιτυχίας αλλά και αυτό που κάνει τον άλλον να σ’ εμπιστευτεί. Κάνουμε ότι καλύτερο για να φύγει ικανοποιημένη η πελάτισσά μας και όμορφη από το κομμωτήριο μας».
Bonus card και color card στο Tulin Hair Lounge
Απάντηση στην κρίση με την Bonus card δίνει το κομμωτήριο Tulin Hair Lounge. Όπως εξηγέι η κα Τουλιν : «Ετοιμάσαμε την Bonus card με την οποία έχετε το προνόμιο π.χ. όταν βάφεστε να κερδίζετε λεφτά όπως και όταν κουρεύεστε ή όταν κάνετε θεραπείες. Κάθε φορά που έρχεστε εδώ είναι λεφτά επιστρεφόμενα σε σας
Σας δίνουμε μια κάρτα προσωπική και κάθε φορά που κάνετε μια εργασία, κούρεμα χτένισμα βαφή σας επιστρέφονται 2ευρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση κερδίζετε 6 ευρώ. Για κάθε 15 ευρώ μπορείτε να κάνετε μια εργασία δώρο. Οι τιμές μας είναι πολύ φτηνές σε σχέση με τις παροχές μας. Το κούρεμα στοιχίζει10 ευρώ λούσιμο 2 φορμάρισμα 4 ευρώ, το πιστολάκι 10 ευρώ. Στο κομμωτήριό μας επίσης θα βρείτε την περιποίηση και το ειδικό service για τον γάμο σας και οι κυρίες που κάνουν βαφή έχουν την color card που τους δίνει ειδικά προνόμια και παροχές».
Τάσεις της μόδας: Διχρωμία στα μαλλιά λόγω κρίσης
Στο κομμωτήριο Tulin Hair Lounge η πελάτισσες ενημερώνονται από την κα Τουλίν και την ομάδα της για όλες τις τάσεις της μόδας αλλά τις παρέχονται συμβουλές για το πώς θα φροντίζουν τα μαλλιά τους, τι προϊόντα να χρησιμοποιούν για να είναι υγιή και όμορφα. Και ιδού ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στo χρώμα αλλά και στο στυλ του κουρέματος για φέτος: «Φέτος λόγω κρίσης οι κομμωτές έχουν παίξει με τα καινούργια ampre.   Ρίζα φυσική και αρκετές πιο ανοιχτόχρωμες άκρες. Δεν είναι καθόλου εκκεντρικό μπορείτε να παίξετε μ’ όλα τα χρώματα, ξανθό, κόκκινο ακόμη και καφέ. Δηλαδή φυσικό σκούρο καφέ στη ρίζα και να παίξετε μ’ όλους τους τόνους του καφέ στις άκρες. Το στυλ στο κούρεμα που επικρατεί φέτος είναι τα κοντά και τα μακριά μαλλιά. Τα κουρέματα είναι συμμετρικά όπως τα καρέ και οι ίσιες γραμμές για πιο εύκολα χτενίσματα»
Tips για όμορφα μαλλιά
Και μερικά μικρά μυστικά από την κα Τουλιν Μουσταφαόγλου για όμορφα μαλλιά:
Να μην λούζεστε καθημερινά. Το καθημερινό λούσιμο δημιουργεί τριβές μέσα στο τριχωτό και προκαλεί ερεθισμούς. Να μην πιστεύετε αυτά που ακούτε στις διαφημίσεις. Το σαμπουάν που αφρίζει δεν είναι πάντα και το καλύτερο για το τριχωτό της κεφαλής . Μπορεί να δημιουργήσει διάφορα, όπως ξηροδερμία ή πιτυρίδα ακόμη και μικρούς ερεθισμούς
Να βάζετε μαλακτική και κάποια προϊόντα για να μην ταλαιπωρούνται από το πιστολάκι ή το σίδερο.
Οι εταιρείες μας εκμεταλλεύονται…
Η κα Τουλίν αναφέρθηκε και στη σχέση που έχουν οι κομμωτές με τις εταιρείες προϊόντων κομμωτικής και σημείωσε ότι : «Εμείς οι κομμωτές κάναμε το λάθος και διαφημίσαμε πολύ τις εταιρείες και αυτές μας βγάλανε έξω από το παιχνίδι
Εκμεταλλεύονται τη δουλειά μας. Το επαγγελματικό προϊόν το κάνει επαγγελματικό ο επαγγελματίας κομμωτής. Εγώ προσωπικά επιλέγω εταιρείες που έχουν καλά προϊόντα και προτιμώ μια σειρά από ελληνικά προϊόντα που είναι εξαιρετικά».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxnanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…