Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Την Πρωτομαγιά ο φετινός Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

Την Πρωτομαγιά ο φετινός Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

0
girokomeio
Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται ο ραδιομαραθώνιος για τη στήριξη του Γηροκομείου τη Μεγάλη Τετάρτη
 
O Ραδιομαραθώνιος Αγάπης που διοργανώνει το Γηροκομείο Ξάνθης – Ίδρυμα «O ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» θα πραγματοποιηθεί και φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη και θα διαρκέσει από το πρωί στις 09:00 έως τις 16:00 το απόγευμα από τις εγκαταστάσεις φέτος του 3ου Ραδιοφωνικού Προγράμματος   94,6.
Θα συμμετέχουν σε κοινή Ραδιοζεύξη οι Ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ξάνθης με την πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια των Δημοσιογράφων της Ξάνθης.
Οι προσφορές για την ενίσχυση του Γηροκομείου μπορούν να είναι σε χρήματα, υλικά και υπηρεσίες, ώστε η μοναδική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν.
Εκτός από τους λογαριασμούς των Τραπεζών θα υπάρχουν κουμπαράδες για την ενίσχυση και διευκόλυνση όσων θέλουν να προσφέρουν στα κάτωθι καταστήματα:
«Γερμανικός Φούρνος» έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου, Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευά», Ζαχαροπλαστείο «Τζούκα», Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο», Καταστήματα Ξάνθης «Public», Καταστήματα Ξάνθης «Μασούτης», Καταστήματα Τραπεζών «Eurobank», Κρεοπωλείο «Κιουμουρτζή», Ανδρέου Δημητρίου 67, Πρατήριο Άρτου «Λεχούδης», 40 Εκκλησιών 2, Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Ναβροζίδη Στέλιου», Κεντρική Πλατεία, Σούπερ Μάρκετ «Φθηνή Αγορά – Δουκίδη», Φαρμακείο «Βολοβότση Βάγια», Ανδρέου Δημητρίου.
Επίσης Εθελοντές θα περνάνε από την αγορά με κουμπαράδες.
Στην προσπάθεια αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς προς τους γέροντες τροφίμους του Ιδρύματος που έχουν ανάγκη, οι διοργανωτές καλούν όλους τους πολίτες, φορείς συλλόγους και οργανώσεις, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια και να συμμετέχουν.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…