Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σύσκεψη για το πασχαλινό τραπέζι στην Αντιπεριφέρεια

Σύσκεψη για το πασχαλινό τραπέζι στην Αντιπεριφέρεια

0
pasxa 2013 syskepsi
Με Καραλίδη, υπηρεσιακούς και εκπροσώπους των σωµατείων κρεοπωλών και οπωρολαχανοπωλών. Επάρκεια κρέατος και εντατικοί έλεγχοι
 
 
Η καθιερωµένη σύσκεψη για τον εφοδιασµό του πασχαλινού τραπεζιού πραγµατοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, µε την έναρξη της Μεγάλης Εβδοµάδας.
Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη παραβρέθηκαν υπάλληλοι των διευθύνσεων Δηµόσιας Υγείας, Κτηνιατρικής και τµήµατος Εµπορίου, ο Γιώργος Μπατζακίδης, πρόεδρος του συλλόγου κρεοπωλών Ξάνθης, καθώς και εκπρόσωπος των οπωρολαχανοπωλών.
Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας δόθηκε βαρύτητα στο κατά πόσο υπάρχει επάρκεια στο αρνί, λόγω της διάστασης απόψεων µεταξύ των κρεοπωλών και των κτηνοτρόφων (εφηµερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φύλλο 25/4/2013), καθώς και στη διατήρηση των τιµών. Ο Γιώργος Μπατζακίδης ανέφερε ότι δε θα υπάρξει πρόβληµα προµηθειών και ότι οι τιµές θα παραµείνουν στα περσινά επίπεδα, ενδεχοµένως να είναι και κατ’ άτι µειωµένες.
Κατά τα άλλα συζητήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, θέµατα τήρησης των υγειονοµικών κανόνων, της ποιότητας και των τιµών.
Οι εντατικοί έλεγχοι από την πλευρά των υπηρεσιών θα συνεχιστούν µέχρι και το Πάσχα. Και χθες κλιµάκιο βγήκε για ελέγχους στα καταστήµατα κρέατος, ώστε να δοθεί και η αίσθηση συνεχούς και αποτελεσµατικής εποπτείας.
 
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…