Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Όλα δείχνουν ατύχημα…

Όλα δείχνουν ατύχημα…

0
ptoma xrysa12
Στις κακώσεις από το χτύπημα οφείλεται ο θάνατος του 51χρονου την Τετάρτη στη γέφυρα της Χρύσας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση
 
Μακριά από το ενδεχόμενο αυτοκτονίας η αστυνομία. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ποσοστού αλκοόλης στο αίμα
 
Το σύνολο σχεδόν των αμφιβολιών έχει αρθεί για την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του 51χρονου, που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κάτω από τη γέφυρα της Χρύσας και οι αστυνομικοί της ασφάλειας απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την πιθανότητα αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος προκλήθηκε από τις κακώσεις του σώματος λόγω του χτυπήματος, ωστόσο αστυνομία και ιατροδικαστής δεν μπορούν με βεβαιότητα να καταλήξουν αν επρόκειτο για πτώση ή αν στον άτυχο άνδρα το μοιραίο χτύπημα επήλθε από την προσπάθειά του να ανέβει ή να κατέβει στο ρέμα.
Σημειώνεται ότι τον σώμα του άνδρα στο ρέμα, με το κεφάλι ως το λαιμό καλυμμένο από το νερό, αντιλήφθηκαν παιδιά της γειτονιάς που ενημέρωσαν την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης της σωρού από το διασωστικό τμήμα της Πυροσβεστικής και αργά το απόγευμα ο θανών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης για νεκροψία- νεκροτομή.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι είδαν τον άνδρα να πέφτει, ωστόσο η αξιοπιστία τους ερευνάται, όσο δεν διασταυρώνονται οι μαρτυρίες με στοιχεία από τον τόπο του ατυχήματος.
Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα ποσοστά αλκοόλης στο αίμα του θανόντος, μιας και επιβεβαιώθηκε ότι ο 51χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αναμένονται πριν το επόμενο 20ήμερο.
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…