Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ο Πάνος Καμμένος σήμερα στην Ξάνθη

Ο Πάνος Καμμένος σήμερα στην Ξάνθη

0
daglartzis2-empros
Θα μιλήσει με φορείς και θα κάνει βόλτα στην αγορά
 
Θα παραβρεθεί στο προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αύριο στην Κομοτηνή
 
Στην Ξάνθη θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος, όπως και κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Ξάνθη, δε θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, αλλά θα κάνει βόλτα στην αγορά, ενώ προγραμματίζονται και συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς. Επαφές έχουν ήδη «κλείσει» με αγρότες και κτηνοτρόφους. Ο Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην Ξάνθη με αφορμή το προσυνέδριο του κόμματος αύριο στην Κομοτηνή, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής. Οι πολιτευτές της Ξάνθης, προετοιμάζουν το πρόγραμμα των συναντήσεών του, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη βόλτα στα καφέ της πόλης, ώστε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους νέους.
ΑΝΕΛ: Το θέμα των ΕΟΖ θα επανέλθει
Για τις ανάγκες της γνωστοποίησης των θεματικών του προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κομοτηνή με θεματολογία: «Θράκη- ΕΟΖ-μεταναστευτικό», σύντομη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Δαγλαρτζής, περιφερειακός συντονιστής των ΑΝΕΛ για την ΑΜΘ. Ενημέρωσε ότι το προσυνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους και χαρακτήρισε ευπρόσδεκτες τις παρεμβάσεις από άλλους πολιτικούς χώρους. Σε σχετική ερώτηση ως προς τη θεματολογία και την επιμονή των ΑΝΕΛ στο θέμα των ΕΟΖ, παρόλο που η σχετική συζήτηση έχει ατονίσει, ο κ. Δαγλαρτζής μετέφερε την εκτίμηση ότι: «το θέμα δεν εξαλείφθηκε πλήρως και θα επανέλθει».
Δαγλαρτζής. Το κεντρικό συνέδριο των ΑΝΕΛ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα τέλη Απριλίου. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δαγλαρτζής δεν δέχθηκε πολιτικές ερωτήσεις.
Βραδιά νεολαίας με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο
Με τη δε ευκαιρία της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου στην Ξάνθη, το βράδυ στις 22:00, η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Ξάνθης διοργανώνουν βραδιά νεολαίας στο ¨Ελληνικόν¨ (γήπεδο ΑΟΞ), μιας και ο ιδιοκτήτης Θόδωρος Χατζηγεωργίου είναι μέλος του κόμματος. Δεν είναι σίγουρο ακόμη, ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη, παρά τις προσπάθειες των τοπικών στελεχών, ωστόσο αναμένεται να παραβρεθεί στην εκδήλωση της νεολαίας.
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…