Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Χρύσας

Νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Χρύσας

0
ptoma xrysa1
51χρονος εντοπίστηκε από παιδιά της γειτονιάς. Το κεφάλι και ο λαιμός του ήταν καλυμμένα με νερό
 
Αποκλείει εγκληματική ενέργεια η Αστυνομία. Το πτώμα ανέσυραν οι δυνάμεις διάσωσης της Πυροσβεστικής. Πιθανολογείται πτώση ή άλλο ατύχημα
 
Ένας 51χρονος , πατέρας τεσσάρων παιδιών, ανασύρθηκε χθες αργά το απόγευμα νεκρός από την παλιά γέφυρα της Χρύσας. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν παιδιά της γειτονιάς που έπαιζαν στη γέφυρα, όταν πετώντας πέτρες προς το ρέμα, είδαν το σώμα ενός άντρα και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.
Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο, ενώ πολλά άτομα της περιοχής, παιδιά και άλλοι κάτοικοι παρακολουθούσαν το σκηνικό της ανέλκυσης από τους διασώστες της πυροσβεστικής. Οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και περιοίκους και ταυτοποίησαν άμεσα τον άνδρα, ενώ γρήγορα αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Επρόκειτο για κάτοικο της περιοχής, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που δεν είχε εργασία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, νωρίτερα το απόγευμα κάτοικοι της γειτονιάς τον είχαν δει στην περιοχή, και φαινόταν να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι αστυνομικοί που μελέτησαν τις πρώτες ενδείξεις, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν αν ο άνδρας έπεσε ή αν γλίστρησε στην προσπάθειά του να ανέβει ή να κατέβει στο ρέμα, ωστόσο κάτοικοι, με βεβαιότητα έλεγαν ότι είναι αδύνατο κάποιος να μπορέσει να ανέβει, επειδή το σημείο κάτω από τη γέφυρα είναι απότομο, ενώ η πυκνή βλάστηση της εποχής, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, δε θα επέτρεπε καν στον άτομο να φτάσει μέχρι κάτω αν γλιστρούσε στη διαδρομή. Ο άνδρας βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα με το κεφάλι καλυμμένο με νερό ως το λαιμό. Φορούσε φόρμα και αθλητικά παπούτσια, όπως μας είπε αυτόπτης μάρτυρας που είδε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα.
Ο 51χρονος ανασύρθηκε 2 περίπου ώρες μετά από το πλάι της γέφυρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γα νεκροψία- νεκροτομή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από τον ιατροδικαστή.
Με αφορμή το περιστατικό πάντως, αρκετοί περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τα χαμηλά κάγκελα της γέφυρας που δημιουργούν αυξημένη επικινδυνότητα.
 
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…