Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έπεσε πάνω στον μαντρότοιχο της εκκλησιάς κι έχασε τη ζωή του

Έπεσε πάνω στον μαντρότοιχο της εκκλησιάς κι έχασε τη ζωή του

0
atyxima-empros
Θανατηφόρο δυστύχημα στο Σούνιο με θύμα ένα 45χρονο
 
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης
 
 Μοιραίος στάθηκε για τη ζωή του 45χρονου μουσουλμάνου, κατοίκου του χωριού Σούνιο, ο μαντρότοιχος της εκκλησιάς που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία στο κέντρο του οικισμού. Ξημερώματα της Πέμπτης 4 Απριλίου το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ερχόμενος από τους Αμαξάδες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην ανατολική τσιμεντένια κολώνα της πόρτας.
Άκουσαν το θόρυβο από τη σύγκρουση
Η σύγκρουσή ήταν σφοδρότατη – όπως μας διαβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας που το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς απέναντι: «Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο περίπου στις 2.30 την νύχτα. Πεταχτήκαμε…βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε το δυστύχημα. Ειδοποίησα αμέσως το 100. Ήρθαν και άλλοι συγχωριανοί και το ασθενοφόρο. Όμως ο άνθρωπος πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ξάνθης. Ήταν πολύ δυνατή η σύγκρουση και τα τραύματά που του προξένησε όπως φάνηκε θανατηφόρα», μας λέει ο κ. Γιώργος, εκφράζοντας τη θλίψη του που ένας συγχωριανός του έχασε τη ζωή του.
Να σημειώσουμε ότι ο δρόμος που διερχόταν ο άτυχος 45χρονος είναι της Κομοτηνής μέσω Ιάσμου και είναι αρκετά φαρδύς ενώ το σημείο που έγινε το δυστύχημα δεν κρίνεται ως επικίνδυνο. Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
Να σημειώσουμε ότι ο 45χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
Μαριάννα Ξανθοπουλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…