Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 20χρονος στρατιώτης από το Δαφνώνα νεκρός στην άσφαλτο

20χρονος στρατιώτης από το Δαφνώνα νεκρός στην άσφαλτο

0
troxaio-mixanaki-2-empros
Έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι του και χτύπησε στο κεφάλι
 
Ανέλαβε η στρατονομία την προανάκριση. Δε φορούσε κράνος ο άτυχος νέος
 
Τραγική η χθεσινή ημέρα για την Ξάνθη, με έναν ακόμη ξανθιώτη 20χρονο στρατιώτη από το Δαφνώνα που έχασε τη ζωή του, οδηγώντας τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του.
Ο άτυχος νέος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην εθνική οδό Ξάνθης- Δράμας στην ορεινή περιοχή, και στο 33ο χλμ κοντά στο χωριό του έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να επέλθει ακαριαίος θάνατος. Το περιστατικό συνέβη στις 9.30 μμ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Ανέλαβε η στρατονομία
Εφόσον επρόκειτο για στρατιώτη, ανέλαβε η στρατονομία της Ξάνθης την προανάκριση. Σύμφωνα λοιπόν με την υπηρεσία του Δ Σώματος Στρατού, επειδή δεν υπήρχαν μάρτυρες, δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στοιχεία. Πάντως, όπως προέκυψε ο νεαρός δεν φορούσε κράνος και γι’ αυτό το χτύπημα στο κεφάλι ήταν μοιραίο, αν συνυπολογιστεί και ότι δεν έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά το δίκυκλο.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δαφνώνα που θρηνεί το χαμό του νεαρού, ο οποίος προερχόταν από οικογένεια με 4 αδέρφια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είχε πάρει άδεια από το στρατό για να πάει να δει την οικογένειά του και απολυόταν το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, φέρεται να σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό μετά την απόλυσή του για να αναζητήσει δουλειά.
Όπως μας μετέφεραν χαρακτηριστικά από το χωριό, ήταν πολύ άτυχος γιατί χτύπησε το κεφάλι του πάνω στη μοναδική πέτρα που υπήρχε στο οδόστρωμα σε εκείνο το σημείο.
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…