Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ομόθυμη στήριξη στον Χατζηευαγγέλλου από την παράταξή του

Ομόθυμη στήριξη στον Χατζηευαγγέλλου από την παράταξή του

0
Xatzieyaggelou 7
Ανακοίνωση με πιο σκληρή κριτική στους πολιτικούς αντιπάλους. Κάνουν λόγο για «απίστευτη προπαγάνδα»
 
Την πλήρη στήριξη τους στο δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλλου εκφράζουν σύσσωμα τα μέλη της παράταξής του, μετά την καταδίκη του από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και τη δική του δήλωση μία μόλις ημέρα πριν. Οι σύμβουλοι του Στέλιου Χατζηευαγγέλλου προχωρούν σε ακόμη πιο σκληρή κριτική των πολιτικών του αντιπάλων και μιλούν για «ασύστολη συκοφάντηση» και «απίστευτη προπαγάνδα». Η πόλωση στο δήμο Τοπείρου δείχνει πάντως να έχει φτάσει σε οριακό σημείο και κάθε άλλο παρά τέλος έδωσε στη διαμάχη η δικαστική απόφαση.
Η δήλωση των συμβούλων της «Νέας Εποχής»
Οι Σύμβουλοι της παράταξης “Νέα Εποχή” του Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Δημάρχου μας.
Για το θέμα της δικαστικής απόφασης θεωρούμε ότι η δήλωσή του μας καλύπτει απόλυτα.
Θέλουμε όμως να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ αυτούς που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν εξακολουθώντας να τον συκοφαντούν ασύστολα. Τους συνιστούμε ψυχραιμία και υπομονή γιατί οι συνδημότες μας δυστυχώς γι’ αυτούς, έχουν και γνώση και μνήμη και κριτήριο και δεν καταπίνουν αμάσητη την απίστευτη προπαγάνδα τους. Όταν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός των ψευδαισθήσεων τους θα βρεθούν και πάλι εγκλωβισμένοι στην γνώριμη μοναξιά τους.
Άλλωστε ο καιρός πλησιάζει. Να γνωρίζει η παράταξη των δύο εν δυνάμει αρχηγών ότι θα μας βρουν απέναντί τους πιο δυναμικούς και αποφασισμένους από ποτέ.
Όχι επειδή η εξουσία είναι για μας αυτοσκοπός, αλλά γιατί θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να μην πέσει το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους και στο εκδικητικό τους μένος.
Κι ας το χωνέψουν επιτέλους ότι οι δήμαρχοι ευτυχώς εκλέγονται και δεν διορίζονται.
Ποιοι υπογράφουν
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: ΠΥΡΟΣΤΙΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΦΕΤΑΧΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΙΑΖΗΦ ΟΓΛΟΥ ΝΙΑΖΗΦ, ΝΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΕΛΑΤ ΟΓΛΟΥ ΟΖΕΡ, ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΤΖΕΛΕΠΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΛΙΑΖ ΑΣΙΜΕ, ΒΑΡΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΑΛΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΡΑΜΑΔΑΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: ΦΕΪΜΗ ΟΓΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤ, ΑΤΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΟΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΕΛΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΥΡΟΥΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…