Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Μύλος» στο νοσοκομείο Ξάνθης

«Μύλος» στο νοσοκομείο Ξάνθης

0
adamidis giatros-empros
Παραιτήθηκαν Ακριβόπουλος – Αδαμίδης
 
Άγριος καυγάς μεταξύ τους. Αντηλλάγησαν βρισιές. Έκρυθμη η κατάσταση στο Δ.Σ.
 
 Σε «αρένα» μεταβλήθηκε το Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Ξάνθης που συνεδρίασε την Παρασκευή 22 Μαρτίου το μεσημέρι, με την αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου κ. Γρηγόρη Ακριβόπουλου και του Διευθυντή της Παιδιατρικής και προέδρου του σωματείου Νοσοκομειακών γιατρών Ξάνθης να φτάνει στα ύψη και να οδηγεί στις παραιτήσεις και των δύο!
Παραιτήθηκαν Αδαμίδης – Ακριβόπουλος από το Δ.Σ. του νοσοκομείου Ξάνθης
Σύμφωνα με πληροφορίες ο σφοδρός καυγάς μεταξύ Ακριβόπουλου και Αδαμίδη άναψε όταν στο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο προήδρευε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Θανάσης Μπαμπαλίδης κλήθηκε να καταθέσει την πρόταση του για τις εφημερίες ο κ. Αδαμίδης. Ο κ. Ακριβόπουλος κατέθεσε την ένστασή του σ’ όλα αυτά που υποστήριζε ο κ. Αδαμίδης. Κάποια στιγμή ο λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους οξύνθηκε φτάνοντας σε επίπεδα ύβρεων ενώ ο κ. Μπαμπαλδιης προσπαθούσε μάταια να τους ηρεμήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους και οι δύο οι οποίες είναι και στη διάθεση του νοσοκομείου και του υπουργείου.
Μια οι αφίσες μια τα μανταλάκια έκρυθμη η κατάσταση στο νοσοκομείο
Όπως είναι γνωστό η «κόντρα» μεταξύ Ακριβόπουλου και Αδαμίδη κρατά καιρό από τότε με τις αφίσες που κυκλοφόρησε το σωματείο που σύμφωνα με τον κ. Ακριβόπουλο δυσφήμιζε και μάλιστα αδίκως το νοσοκομείο Ξάνθης. Γι αυτό και κατά τον καυγά ακούστηκε να λέει ότι αυτό που θα ικανοποιούσε τον Αδαμίδη είναι να του δώσει το νοσοκομείο και ένα …αφισοκολλητή! Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αδαμίδης πρωτοστάτησε και στο θέμα με τα «χαλασμένα μανταλάκια» για το οποίο ο κ. Μπαμπαλίδης κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά εναντίον του ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ που τον παρέπεμπε στο Πειθαρχικό συμβούλιο από το οποίο προσφάτως απαλλάχθηκε. Να σημειώσουμε ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο διενεργήθηκε από την 4η ΥΠΕ στο οποίο παραπέμφθηκε με το ερώτημα της απόλυσης. Όπως γίνεται φανερό η κατάσταση στο νοσοκομείο Ξάνθης είναι έκρυθμη γεγονός που δεν αποτελεί και την καλύτερη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του και αυτό χρήζει προβληματισμού αν όχι λήψης μέτρων.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…