Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινούν τη δράση τους οι Γυναίκες της Αγάπης

Ξεκινούν τη δράση τους οι Γυναίκες της Αγάπης

0
solidarity11-2-empros
Καλούν τις γυναίκες της Ξάνθης να στηρίξουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό τους έργο με αποθέματα ψυχής
 
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» θέλοντας να δώσει περισσότερη έμφαση και να ενισχύσει την υλοποίηση ενός παράλληλου στόχου του, αυτού της προσφοράς κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου, ανακοινώνει και επίσημα την πρωτοβουλία για τη σύσταση στους κόλπους του ειδικής Επιτροπής με την ονομασία «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» καθώς και Σώμα Εθελοντών αυτής. Η Επιτροπή αυτή είναι συνέχεια του συλλόγου Γυναικών χωρίς Σύνορα-παράρτημα Ξάνθης που είχε ιδρύσει η αείμνηστη, ακάματη και μεγάλη κυρία του εθελοντισμού Βασιλική (Κούλα) Ψωμά. Οι «Γυναίκες της αγάπης» θα αναλάβουν και διευρύνουν ακόμη πιο εντατικά το φιλανθρωπικό μέρος του συλλόγου δίνοντας προστασία και προσφέροντας συμπαράσταση υλική, ηθική και οικονομική σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών καλεί τις γυναίκες της Ξάνθης, κάθε ηλικίας, είτε είναι μέλη είτε όχι, όσες θέλουν και μπορούν, να δηλώσουν συμμετοχή και να πυκνώσουν τις τάξεις αυτής της νεοσύστατης επιτροπής. Μπορεί κάποιος ίσως να μη μπορεί να «δωρίσει» το αίμα του αλλά σίγουρα μπορεί να «δωρίσει» τα αποθέματα ψυχής του.
«Δύσκολο να οδηγείς κάποιον στην καλοσύνη με νουθεσίες, πιο εύκολο να το κάνεις με πράξεις… Σενέκας».
Η σύνθεση της επιτροπής
Η σύνθεση της Επιτροπής η οποία προέκυψε από εσωτερικές αρχαιρεσίες είναι η ακόλουθη: 1) Βούλα Αντωνιάδου, Προεδρεύουσα, 2) Άσπα Γαργάλα, Γραμματέας, 3) Βασιλική Αποστολίδου, Ταμίας, 4) Νατάσα Αναστασιάδου, Έφορος, 5) Δέσποινα Τσακιρίδου, Έφορος, 6) Έφη Γρηγοριάδου, αναπληρωματικό μέλος και 7) Ευδοκία Χαρανά, αναπληρωματικό μέλος.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974803371 (κα Αντωνιάδου), 6936849261 (κα Γαργάλα), 6979811669 (κα Αποστολίδου).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ακρίβεια έφερε την επιστροφή  καταναλωτών στα παραδοσιακά κρεοπωλεία

Συγκρίνουν τις τιμές των μάρκετ και τους βγαίνουν ακριβότερες   15% αύξηση η τιμή στο μοσχ…