Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Δύο νεαρούς διαρρήκτες εντόπισε η αστυνομία

Δύο νεαρούς διαρρήκτες εντόπισε η αστυνομία

0
diarrixi autokinitou-empros
24χρονος και 18χρονη είχαν διαρρήξει δυο αυτοκίνητα. Ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές, καθώς είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές
 
Συνελήφθησαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ένας 24χρονος και μία 18χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δύο δράστες τη νύχτα της 7/8 Μαρτίου, διέρρηξαν δύο αυτοκίνητα στην πόλη της Ξάνθης, από τα οποία αφαίρεσαν τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα φακό.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο σπίτι των δύο δραστών, όπου τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε ηλεκτρονικές συσκευές, μία ηλεκτρική συσκευή, ένας φορτιστής, ένα ζευγάρι γυαλιά, μία τσάντα, ένας φακός, μία κουκούλα (fullface) και δύο διαρρηκτικά εργαλεία.
Ανάμεσα στα κατασχεμένα ήταν και τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από τις δύο διαρρήξεις αυτοκινήτων και τα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη η γυναίκα που άρπαξε τσάντα ηλικιωμένης

Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθ…