Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Απάντηση αντιπολίτευσης δήμου Τοπείρου

Απάντηση αντιπολίτευσης δήμου Τοπείρου

0
Με αδιαφορία δηλώνουν ότι απαντούν στα σχόλια του δημάρχου και των συμβούλων της δημοτικής αρχής
 
Με λιτή ανακοίνωσή της η αντιπολίτευση του δήμου Τοπείρου απαντά στη δήλωση του δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλλου και σε αυτή των συμβούλων του μία ημέρα αργότερα. Εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην απόφαση της Δικαιοσύνης, ενώ δηλώνουν ότι απαντούν με αδιαφορία στα σχόλια για τους πολιτικούς αντιπάλους, που έκανε η συμπολίτευση. «Θα τους κρίνει η ιστορία», επισημαίνουν. Αναλυτικά, αναφέρουν: «Εμείς οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» στο Δήμο Τοπείρου, δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στην ετυμηγορία της. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός και η τήρηση των νόμων της Πολιτείας είναι το ύψιστο καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη και κυρίως των ταγών του. Η περιφρόνηση των νόμων μας οδήγησε ως χώρα και ως κοινωνία σε τούτη την πρωτόγνωρη ηθική και οικονομική κρίση που βιώνουμε σήμερα.
Δηλώνουμε επίσης ενώπιον όλων των συνδημοτών μας, ότι μοναδικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη αυτού του τόπου και η ευημερία των πολιτών του. Τον στόχο αυτό θα υπηρετούμε ως το τέλος με ενότητα και συνέπεια.
Οι βαρύγδουπες δηλώσεις, οι υπαινιγμοί, οι απειλές και οι λεονταρισμοί των πολιτικών αντιπάλων μας, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Κατά τα άλλα, η Ιστορία θα τους κρίνει».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σταυροδοσία των υποψηφίων της ΑΜΘ για την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

263 ψήφισαν τον Στάθη Γιαννακίδη που εκπροσωπεί εκ νέου την Ξάνθη στο κεντρικό πολιτικό όρ…