Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θάνατος ηλικιωμένης στην άσφαλτο

Θάνατος ηλικιωμένης στην άσφαλτο

0
ekav-empros
Παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό ενώ διέσχιζε το δρόμο
 
Ο οδηγός την εγκατέλειψε αλλά μετά παραδόθηκε αυτοβούλως. Η 75χρονη υπέκυψε στα τραύματά της
 
Η «κακιά ώρα» η απροσεξία της στιγμής, η λανθασμένη εκτίμηση του κινδύνου ήταν πιθανότατα οι αιτίες που προξένησαν το θανατηφόρο ατύχημα με θύμα μια 75χρονη γυναίκα
 Την παρέσυρε ενώ διέσχιζε το δρόμο
Ήταν απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου όταν 19χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου κάτοικος Ξάνθης που κινούνταν επί της οδού Δράμας (απέναντι από το Αμοιρίδιο προς την Ρέμβη) παρέσυρε μια 75χρονη γυναίκα που εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε ένα διαβεί κάθετα το δρόμο περνώντας απέναντι. Η ηλικιωμένη γυναίκα που κατάγεται από τον Παράδεισο Καβάλας έπεσε τραυματισμένη στο οδόστρωμα ενώ ο οδηγός την εγκατέλειψε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι και σε σημεία του σώματος.
 Μετά μια ώρα παραδόθηκε αυτοβούλως
Μια ώρα μετά το ατύχημα (21.40) ο νεαρός οδηγός προσήλθε αυτοβούλως στην αστυνομική διεύθυνση και παραδόθηκε πριν ακόμη η αστυνομία τον εντοπίσει. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο οδηγός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι το ατύχημα οφείλεται σε απροσεξία της άτυχης ηλικιωμένης γι’ αυτό και ο νεαρός θα δικαστεί για ατύχημα εξ’ αμελείας. Ο 19χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@emrpos.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…