Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χωρίς Ντιέ – Κομεσίδη με Ολυμπιακό!

Skoda Ξάνθη: Χωρίς Ντιέ – Κομεσίδη με Ολυμπιακό!

0
die_003-empros

Θα εκτίσουν τις τιμωρίες λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους»                

Παρά την έντονη χθεσινή βροχόπτωση, οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη επέστρεψαν χθες στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες μετά τις απαραίτητες ανάσες και στιγμές χαλάρωσης που είχαν την Τρίτη, χθες ακολούθησαν προπόνηση σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να ανεβάσουν αγωνιστικούς ρυθμούς και να παρουσιαστούν «ετοιμοπόλεμοι» στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και ¨οικογενειακό διπλό¨, στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε και παίκτες από την Ομάδα Νέων.  
Δύο εκτός απέναντι στον Ολυμπιακό  
Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σερζ Ντιέ κι έτσι τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών. Ο Ιβοριανός μέσος σε πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Skoda ¨κιτρινίστηκε¨ τρεις φορές, ενώ ¨κουβαλούσε¨ άλλες τέσσερις κάρτες από την προηγούμενη ομάδα του (Καβάλα) με αποτέλεσμα την τιμωρία του. Έτσι το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης επέλεξε να εκτίσει ο Ντιέ την ποινή στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε αυτό της 24ης αγωνιστικής στη Λιβαδειά.
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξάλλου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Δημήτρη Κομεσίδη που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες (τιμωρία μίας αγωνιστικής), ενώ αντίθετα όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να υπολογίζει στους Πρίττα και Φλίσκα οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ανεβάζουν ρυθμούς, με τον Φλίσκα να προορίζεται και για αντικαταστάτης του Ντιέ στη μεσαία γραμμή.  
Το γκολ του Ντιέ ομορφότερο της περασμένης αγωνιστικής  
Εν τω μεταξύ χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες των Ελλήνων φιλάθλων που διοργανώνουν Super League, ΠΣΑΠ και Nova και αφορούν την ανάδειξη του ομορφότερου γκολ και του καλύτερου παίκτη της εκάστοτε αγωνιστικής.
Το γκολ που πέτυχε ο Σερζ Ντιέ με σουτ – βολίδα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού και χάρισε τη νίκη στη Skoda αναδείχθηκε ομορφότερο με μεγάλη μάλιστα διαφορά μπροστά από τα γκολ των Μήτρογλου και Λουσέρο.
Το γκολ του Ντιέ έλαβε το 78,87 % των ψήφων, ενώ αυτά των Μήτρογλου και Λουσέρο πήταν από 11,48% και 9,65% αντίστοιχα.
Ο Ιβοριανός μέσος της Ξάνθης, για το γκολ που πέτυχε δήλωσε: «Έχουμε δουλέψει τη φάση πολλές φορές στην προπόνηση. Ο συμπαίκτης μου έστρωσε τη μπάλα και εγώ έπιασε όπως ήθελα το σουτ, ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα από τη στιγμή που έφυγε από το πόδι μου. Αφιέρωσα το γκολ στον Θεό».
Στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη (MVP) της αγωνιστικής, κορυφαίος αναδείχθηκε ο Λίαμ Λόρενς του ΠΑΟΚ (91,62%), μπροστά από τον Λουσέρο του Πανθρακικού (4,99%) και τον Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης (3,39%).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την 21η αγωνιστική:
Διαγωνισμός Best Goal:
Σερζ Ντιέ (Skoda Ξάνθη) 78,87%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 11,48%
Άντριαν Λουσέρο (Πανθρακικός) 9,65%
Διαγωνισμός MVP:
Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ) 91,62%
Άντριαν Λουσέρο (Πανθρακικός) 4,99%
Πέτρος Μάνταλος (Skoda Ξάνθη) 3,39%  
Δύο νεαροί παίκτες της Ξάνθης στην Εθνική Παίδων  
Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων (U-16) Ελλάδος κλήθηκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Skoda. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σταθάκη (τερματοφύλακας) και Ραφαήλ Μελισσόπουλο (επιθετικός) που αγωνίζονται στο εφηβικό της Skoda.
Οι παραπάνω δύο παίκτες μαζί με τους υπόλοιπους που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χαράλαμπος Ζελενίτσας θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων που θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 18/02 (16:30), 19/02 (10:00 & 16:30) και 20/02 (10:00).
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Σταθάκης Παναγιώτης (Skoda Ξάνθη), Μελισσόπουλος Ραφαήλ (Skoda Ξάνθη), Κουτογλίδης Απόστολος (Εθνικός Σιδηροκάστου), Μούχαλης Αστέριος (Ηρακλής), Κασαπίδης Γρηγόρης (ΠΑΟΚ), Πουλημένος Νίκος (Κέρκυρα), Κώστας Αλέξανδρος (Πρέβεζα), Ξηρός Ανδρέας (Παναθηναϊκός), Μαζουλούξης Κυριάκος (Ποσειδών Καλαμαριάς), Βιδάλης Ιωάννης (ΑΕΚ), Μακροστέργιος Γεώργιος (Ολυμπιακός), Πατράλης Εμμανουήλ (ΠΑΟΚ), Αλεξανδρής Στέλιος (Νέοι Αθλητές Βόλου), Πούφλης Κλέων (ΠΑΟΚ), Αγγελόπουλος Βασίλειος (Παναθηναϊκός), Πλέγας Κωνσταντίνος (Παναχαϊκή), Αράπης Γεώργιος (Ολυμπιακός), Καρακούτης Γεώργιος (Πανσερραϊκός), Δημητριάδης Αναστάσιος (ΠΑΟΚ), Λυδάκης Γεώργιος (Εργοτέλης), Τσέλιος Ηλίας (ΑΕΚ), Αμαραντίδης Κυριάκος (Ορφέας Χωριστής).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…