Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πατέρας και γιος στήσαν επιχείρηση ναρκωτικών στο Δροσερό

Πατέρας και γιος στήσαν επιχείρηση ναρκωτικών στο Δροσερό

0
astynomiko_stedon_02_2013-empros

625 χάπια stedon και 38,3 γρ. κάνναβη εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος      

Μία μίνι-«φάμπρικα» ναρκωτικών είχαν στήσει στο Δροσερό πατέρας και γιος. Ο 55χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στον οικισμό, από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έδρασαν σε κοινή επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στην κατοχή ναρκωτικών.  
Ο ένας κρατούσε τα χάπια, ο άλλος το χασίς
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου έρευνες στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων. Η «αποθήκη» των ναρκωτικών χαπιών φαίνεται ότι ήταν το σπίτι του πατέρα, αφού εκεί βρέθηκαν 625 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος stedon (αγχολυτικά), καθώς και επτά (7) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,1 γραμμαρίων. Την ποσότητα των ναρκωτικών εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, που συμμετείχε στην επιχείρηση.
Ακόμη, στο σπίτι του γιου εντοπίστηκαν και πάλι από το σκύλο δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35,2 γραμμαρίων.  
Παλιοί «γνώριμοι» της αστυνομίας για την εμπλοκή τους στη διάθεση ναρκωτικών
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Τα δύο αυτά μέλη της οικογένειας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο την αστυνομία, οπότε και προκάλεσαν την αυξημένη προσοχή από την πλευρά των αστυνομικών για τις ενέργειές τους. Το πιθανότερο είναι ότι διέθεταν τα ναρκωτικά προς πώληση. Τέλος, αναμένεται από την Εισαγγελία να τους απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια να δικαστούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την κατοχή των ναρκωτικών.
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…