Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο ενδοδαπέδιος φωτισμός σκότωσε σκύλο και τραυμάτισε 20χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ο ενδοδαπέδιος φωτισμός σκότωσε σκύλο και τραυμάτισε 20χρονο στη Θεσσαλονίκη

0
fotaki_1-empros

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Προσοχή στον ενδοδαπέδιο φωτισμό της κεντρικής πλατείας της πόλης μας
 
Απίστευτο και όμως αληθινό! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» το βράδυ της Πλεμπτη στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ένας 20χρονος μαζί με το σκύλο του κεραυνοβολήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα…που προήλθε από τον ενδοδαπέδιο φωτισμό της Παραλίας  
Ηλεκτροπληξία από τα ενδοδαπέδια φωτάκια…
Συγκεκριμένα το απίστευτο ατύχημα περιγράφεται ως εξής: «Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο 20χρονος , ενώ το σκυλί σκοτώθηκε επί τόπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το περιστατικό σημειώθηκε στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, στο ύψος της οδού Μ. Κάλλας, όπου ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Όπως προέκυψε το σκυλί ήρθε σε επαφή πιθανότατα με τον ενδοδαπέδιο φωτισμό, που υπάρχει σε αρκετά σημεία του πλακόστρωτου και υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να πεθάνει, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεαρός ιδιοκτήτης του. Ο 20χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις, ενώ από την αστυνομία συνελήφθησαν δύο άτομα. Πρόκειται για 52χρονο υπεύθυνο δομικών έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και για έναν 54χρονο ηλεκτρολόγο. Επίσης, από τις αρχές αναζητούνται άλλα δύο άτομα, επίσης υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης, ένας ηλεκτρολόγος – μηχανικός, καθώς και στέλεχος της διεύθυνσης ηλεκτρολογικού».  
Προσοχή στα ενδοδαπέδια φωτάκια της πλατείας
Να σημειώσουμε ότι ενδοδαπέδιο φωτισμό έχει και η πλατεία της Ξάνθης. Συγκεκριμένα αρκετά μικρά φωτάκια πλαισιώνουν το σιντριβάνι καθώς και τα δέντρα που βρίσκονται μπροστά από το κτίριο της ΤτΕ που πρόκειται να στεγαστεί το νέο δημαρχείο. Δεδομένου ότι η πλατεία είναι ένας πολυσύχναστος χώρος και ιδιαίτερα το σιντριβάνι κυρίως από παιδιά ας έχουν γνώση οι αρμόδιοι του δήμου τουλάχιστον να κάνουν καλή συντήρηση του φωτισμού!
Γιατί μπορεί να φάνει απίστευτο όμως είναι αληθινό!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …