Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός της Καπναποθήκης

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός της Καπναποθήκης

0
doma-empros

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιασάρ Ογλου Ετέμ που κατοικούσε στο χωριό Βελόνη του δήμου Αβδήρων

Τον βρήκαν από το δακτυλικό του αποτύπωμα. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Τραγικό ατύχημα ο θάνατός του

Την Τρίτη αργά το απόγευμα έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του απανθρακωμένου πτώματος άνδρα που βρέθηκε το πρωί της ίδιας μέρας στο δώμα της καπναποθήκης της οδού Αναξάρχου (πίσω από το ΚΤΕΛ)από την πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης η οποία κλήθηκε από περιοίκους για να σβήσει μικρής έκτασης πυρκαγιά. Πρόκειται για τον 35χρονο Γιασάρ Ογλου Ετέμ του Χουσεϊν και της Σαλιέ που κατοικούσε στο χωριό Βελόνη του δήμου Αβδήρων.  
Τον βρήκαν από το δακτυλικό του αποτύπωμα
Η ταυτοποίηση έγινε από δακτυλικό του αποτύπωμα από το ένα χέρι του που δεν ήταν απανθρακωμένο μ’ αυτό που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία. Η ταυτοποίηση έγινε στα εργαστήρια των Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος αγνοούνταν από τους συγγενείς του από τις 28 Δεκεμβρίου 2012 όταν μετέβη στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να συνταγογραφήσει τα φάρμακά του και έκτοτε δεν γύρισε στο σπίτι του στην Βελόνη. Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε στην αστυνομία η οποία και τον αναζητούσε. Όπως αναφέρθηκε είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 35χρονος εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής ενώ ήταν γνωστό στους συγχωριανούς του ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά καθώς επίσης ότι είχε πρόβλημα εθισμού από το αλκοόλ. Παρόλα αυτά ήταν φιλήσυχος και χωρίς προβληματική κοινωνική συμπεριφορά.  
Αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια…Θάνατος από καύση αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου
Αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου του παρότι η Πυροσβεστική που διενεργεί την προανάκριση περιμένει την τοξικολογική εξέταση και έχει στα χέρια της μόνο το πιστοποιητικό θανάτου που αποφαίνεται ότι ο θάνατος προήλθε από την ολοσχερή σχεδόν καύση του πάνω μέρος του σώματός του ωστόσο όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας και σε πρόκληση του θανάτου από ατύχημα. Ο άτυχος νεαρός άνδρας – σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία – είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πιθανότατα και φαρμάκων. Μπήκε στο σπιτάκι για να προφυλαχτεί από το κρύο και άναψε φωτιά για να ζεσταθεί. Μια απροσεξία ή πιθανότατα και ύπνος από μέθη σε συνδυασμό με το αλκοόλ που έρεε στο αίμα του επέφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι – όπως επισημαίνει ο αν. διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης κ. Γκίκης ο άτυχος άνδρας είχε ελάχιστη σάρκα στο πάνω μέρος του σώματός τους και ήταν καμένος και από μέσα. Λέγεται δε ότι το αίμα των αλκοολικών επειδή κυκλοφορεί αλκοόλ είναι τρεις φορές πιο εύφλεκτο από το κανονικό και έτσι εξηγείται και η αδυναμία αντίδρασης ή επίκληση για βοήθεια του άτυχου νεαρού άντρα.  
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…