Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στη Βέροια η Ξάνθη – στη Λιλ ο Βιβιανί;

Στη Βέροια η Ξάνθη – στη Λιλ ο Βιβιανί;

0
001-empros

Σήμερα (20:00 – otesport 3) η αναμέτρηση Βέροια – Skoda Ξάνθη για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία «επαναπατρίζουν» τον τερματοφύλακα της Ξάνθης με προορισμό τη Λιλ          

Με το καθιερωμένο χαλάρωμα, η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ενόψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου στη Βέροια. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία ταξίδεψε οδικώς για την πρωτεύουσα του Νομού Ημαθίας, όπου διανυκτέρευσε.  
«Rotation» από Ουζουνίδη στο σημερινό παιχνίδι  
Για το σημερινό ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να κάνει ένα σχετικό «rotation» και να χρησιμοποιήσει ένα μείγμα «βασικών» και «αναπληρωματικών», έτσι ώστε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι ο προπονητής της Skoda αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ονουάτσι, Μπαξεβανίδη και Ντάνι για να τους ξεκουράσει, ενώ στην Ξάνθη παρέμειναν και οι νεαροί Τσαμούρης, Τορομανίδης, Αλτιπαρμακόφσκι, ο τραυματίας Βασιλακάκης και ο Βιβιανί ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ξάνθης.
Αντίθετα στην αποστολή βρέθηκε ο Μαρτίνιο Παΐτο ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο στην αρχική 11άδα της Ξάνθης.  
Δανεικός ο Καζούμπα  
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε χθες ότι ο ποδοσφαιριστής Άλεξ Καζούμπα που ανήκει στο δυναμικό της θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Operario Ferroviario έως το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για ομάδα της 4ης κατηγορίας της Βραζιλίας όπου θα συνεχίσει ο 24χρονος αμυντικός, μιας και δεν βρισκόταν στα πλάνα της Ξάνθης. Ο Καζούμπα που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια με 353 λεπτά συμμετοχής.  
Στο «στόχαστρο» της Λιλ ο Βιβιανί!  
Στο «στόχαστρο» της γαλλικής Λιλ έχει μπει ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζοντί Βιβιανί, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Το έγκυρο γαλλικό δίκτυο Eurosport σε χθεσινό του δημοσίευμα φέρνει τον Γάλλο γκολκίπερ κοντά στην επιστροφή του σε ομάδα της πατρίδας του μιας και πριν τη Skoda Ξάνθη είχε αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν και Γκρενόμπλ.
Ο «επαναπατρισμός» του θα γίνει αυτή τη φορά για τη Λιλ που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας του «Σαμπιονά» και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία θα στελεχώσει μαζί με τον Στιβ Ελανά τη δυάδα των τερματοφυλάκων στην ομάδα που εδρεύει στο βορειότερο άκρο της χώρας.
Ως γνωστόν, η διοίκηση της ξανθιώτικης ΠΑΕ έχει ζητήσει από τον Βιβιανί να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του μιας και δεν υπολογίζεται από την ξανθιώτικη ομάδα. Ο «παραγκωνισμός» του εξάλλου εδώ και περίπου 7 αγωνιστικές τον έχει οδηγήσει στην «πόρτα της εξόδου» και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα προχωρήσει η αποδέσμευση ή η μεταγραφή του.
Οι τρόποι εξάλλου για να μπορέσει ο Βιβιανί να συνεχίσει στη Λιλ είναι δύο, είτε να αποκτηθεί από το Σύλλογο της Γαλλίας με μεταγραφή, είτε να πληρώσει η Λιλ το υπόλοιπο του ποσού του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι) και να αποδεσμευθεί ο παίκτης, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια σε συμβόλαιο μαζί του.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 30χρονος Ζοντί Βιβιανί στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν και Γκρενόμπλ, ενώ αποκτήθηκε (ως ελεύθερος) από τη Skoda Ξάνθη στην αρχή της περασμένης σεζόν (2011-2012) έχοντας σημειώσει με τη φανέλα της συνολικά 25 συμμετοχές, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να τον αντικαθιστά στη φετινή σεζόν, από την 8η αγωνιστική κι έπειτα.                      

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη για τον αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια  


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Σωτήρης Λυμπερόπουλος
Γιούρι Λοντίγκιν
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Δημήτρης Κομεσίδης
Σπύρος Βάλλας
Μανώλης Μπέρτος
Σάντος Γκλέισον
Μαρτίνιο Παΐτο
Δημήτρης Γούτας
ΜΕΣΟΙ
Θανάσης Πρίττας
Ράιαν Σμιθ
Κώστας Φλίσκας
Μαρσελίνιο Λέιτε
Πέτρος Μάνταλος
Σερζ Ντιέ
Στέλιος Νάκα
Βαγγέλης Πλατέλλας
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Νικολά Μαρίν
Παναγιώτης Τριάδης
Μάρκο Μαρκόφσκι
Αντώνης Ράνος    
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…