Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ανεβάζει «στροφές» ενόψει Π.Α.Ο.Κ.

Skoda Ξάνθη: Ανεβάζει «στροφές» ενόψει Π.Α.Ο.Κ.

0
soltani-empros

Εκτός για το κυριακάτικο παιχνίδι ο Μαρσελίνιο – στα πλάνα ο Σολτάνι

Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στις αρχές Μαΐου        

Ευχάριστα πέρασε το προηγούμενο διήμερο για τους παίκτες της Skoda Ξάνθη καθώς τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ΠΑΕ, ενώ την Τρίτη το πρόγραμμα είχε ρεπό. Έτσι μετά τις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας επέστρεψαν χθες στο προπονητήριο των Πηγαδίων ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ειδικότερα ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.  
Ανεβάζει στροφές  
Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση έγινε σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς, έτσι ώστε οι παίκτες να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δύσκολο ματς στο γήπεδο της Τούμπας. Άπαντες εξάλλου γνωρίζουν τη δυσκολία της επερχόμενης αναμέτρησης αλλά και το γεγονός ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα του, στην πορεία που κάνει και τον βρίσκει στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Για την Ξάνθη μάλιστα δεν θα λείψουν τα προβλήματα, καθώς δεδομένη για το παιχνίδι της Κυριακής είναι η απουσία του Μαρσελίνιο (θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του λόγω 7 κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει), ενώ αντίθετα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκε ο Καρίμ Σολτάνι ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας κι έτσι είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με ασκήσεις ταχύτητας και αρκετά σπριντ για τους παίκτες ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν σε μικρά αγωνιστικά τετράγωνα.
Το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη περιλαμβάνει προπονήσεις τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες, έως το Σάββατο όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.
* Απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο νεαρός αμυντικός Κώστας Τσαμούρης που βρίσκεται στην Αθήνα για προπονήσεις με την Εθνική Νέων.
* Ο Δημήτρης Κομεσίδης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική.
* «Μπορούμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη» ανέφερε ο Ράιαν Σμιθ σε δηλώσεις του. Διαβάστε τη συνέντευξη του Άγγλου μεσοεπιθετικού στη σελ. 18.
* Την Παρασκευή (25/01) στις 20:30 ο σύλλογος φίλων ΠΑΕ Skoda Ξάνθη «Οι Ακρίτες» θα κόψει την ετήσια βασιλόπιτα στο εστιατόριο «Ξανθίππη». Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι της ομάδας, μέλη του συλλόγου και μη.  
Στην Ξάνθη η τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος  
Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος Κ – 17 (πρωτάθλημα εφήβων) της Super League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανέθεσε στην ΠΑΕ Skoda να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.
Οι άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις της ξανθιώτικης ομάδας σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία της Εφηβικής ομάδας της στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου έδωσαν τη δυνατότητα στη διοργανώτρια Αρχή (Super League) να επιλέξει την Ξάνθη ώστε να διοργανώσει την τελική φάση.
Στην τελική φάση θα προκριθούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου (Βόρειος – Νότιος) και στη συνέχεια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στους αγώνες που θα γίνουν στην Ξάνθη, το χρονικό διάστημα 05 έως 12 Μαΐου 2013.
Αυτή τη στιγμή στον 1ο όμιλο προηγείται η εφηβική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με διαφορά έξι βαθμών από τον 2ο Ολυμπιακό, ενώ ακολουθούν σε κοντινή απόσταση οι εφηβικές ομάδες των Ο.Φ.Η., Παναθηναϊκού και Α.Ε.Κ.
Πιο ξεκάθαρη είναι η εικόνα στον 2ο όμιλο όπου ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο.Κ. έχει αποσπαστεί 7 βαθμούς από την Ξάνθη, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από τον 3ο της βαθμολογίας Άρη, με την ξανθιώτικη ομάδα μάλιστα να έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.
Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σχεδόν σίγουρη είναι η παρουσία των ομάδων εφήβων της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ στην τελική φάση, όπως και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η 4η θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ.
Η όλη διοργάνωση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και της Θράκης να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μελλοντικών αστεριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.                  

SUPER LEAGUE  


19η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
17.15: Πανθρακικός – Ολυμπιακός (Novasports 2)
17.15: Πανιώνιος – Λεβαδειακός (Novasports 3)
19.30: A.E.K. – Ο.Φ.Η. (Novasports 2)
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια (Novasports 1)
17.15: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη (Novasports 2)
17.15: Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)
19.30: Ατρόμητος Αθ. – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
19.30: Κέρκυρα – Άρης (Novasports 1)  
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 48
2. Π.Α.Ο.Κ. 35
3. Αστέρας Τρίπολης 34
4. Ατρόμητος Αθ. 32
5. Λεβαδειακός 27
6. ΠΑΣ Γιάννινα 23
7. Ο.Φ.Η. 23
8. Πανθρακικός 22
9. Παναθηναϊκός 22
10. Πανιώνιος 22
11. Skoda Ξάνθη 19
12. Πλατανιάς 18
13. Άρης 17
14. A.E.K. 16
15. Βέροια 16
16. Κέρκυρα 13          

Το «ρόστερ» της εφηβικής ομάδας της Skoda Ξάνθη  


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Δεμένικος Μανώλης
Ναλμπάντης Ορέστης
Σταθάκης Παναγιώτης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Αντωνιάδης Αλέξανδρος
Βαφειάδης Θωμάς
Ζουπουνίδης Γιάννης
Καψιμάλης Νίκος
Κεχαγιάς Ανδρέας
Κιαχίδης Μιχάλης
Σπανός Γιώργος
Χατζηλαζαρίδης Σωκράτης
Χατζητερζόγλου Οκάν
ΜΕΣΟΙ
Δελής Δαμιανός
Δόντσος Βασίλης
Ζώτος Παύλος
Θεοδωρίδης Χαράλαμπος
Κωνσταντάρας Γιώργος
Λαζαρίδης Βασίλης
Μήττας Γιώργος
Μιχαηλίδης Γιώργος
Μπαντάκ Σεζέρ
Μπουναρτζής Αναστάσιος
Μπουνταγκίδης Γιάννης
Ξενόπουλος Πάρις
Ψεμματάς Γιώργος
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Λαμπάκης Στέφανος
Μελισσόπουλος Ραφαήλ
Προύντζος Θωμάς
Φασίδης Βασίλης
Προπονητής: Κώστας Μπεδρελής
Γυμναστής: Ηλίας Καραλίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…