Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς με τον Ο.Φ.Η.

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς με τον Ο.Φ.Η.

0
ouzounidis-empros

Ερωτηματικό η 11άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ουζουνίδης

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν οι νεαροί Ξανθιώτες Β. Λαζαρίδης και Π. Ορφανίδης      

Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη ενόψει του δευτεριάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια και ξεκίνησαν τις ασκήσεις τους με προθέρμανση με μπάλα. Στην συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία αλλά και στην ανάπτυξη της ομάδας δουλεύοντας πάνω σε ασκήσεις τακτικής.
Στην ομαδική προπόνηση επέστρεψε ο Στέλιος Νάκα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ενώ σε υψηλούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Σάντος Γκλέισον ο οποίος θα είναι 100% έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες.
Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να κάνει «ποδαρικό» στο 2013 με νίκη κι έτσι σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας που πέρασε (με εξαίρεση τη χθεσινή) υπήρχαν ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, όπως και ¨οικογενειακό διπλό¨ ώστε οι παίκτες να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.
Το θετικό για τη Skoda Ξάνθη είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απουσίας κι έτσι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη ώστε να επιλέξει τους πιο ¨ετοιμοπόλεμους¨ ενόψει του ματς με τους Κρητικούς.
* Επισημοποιήθηκε χθες ο δανεισμός του 20χρονου επιθετικού της Skoda Ξάνθη Γιώργο Λαζαρίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο πρώτο μισό της αγ. περιόδου 2012-2013 ο Λαζαρίδης είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Νίκη Βόλου.  
Ερωτηματικό η 11άδα  
Κλειστά κράτησε και χθες τα «χαρτιά» του ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχετικά με το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στην πρώτη αναμέτρηση για το 2013. Ο τεχνικός της Ξάνθης εστίασε την προσοχή του και στους νεοαποκτηθέντες τρεις ποδοσφαιριστές (Σμιθ, Παΐτο, Πρίττα), από τους οποίους ο Μοζαμβικανός αριστερός μπακ (Παΐτο) συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να δει φανέλα βασικού. Από εκεί κι έπειτα το πιθανότερο είναι ο Ουζουνίδης να εμπιστευθεί σε μεγάλο βαθμό παίκτες και το σύστημα που ακολουθούσε στον Α’ γύρο με τους Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, Μπέρτο – Βάλλα – Γούτα – Μπαξεβανίδη (ή Παΐτο) στην άμυνα, τους Ντάνι – Βασιλακάκη – Μάνταλο στη μεσαία γραμμή και τους Μαρίν – Μαρσελίνιο – Ονουάτσι στην επίθεση. Στη σημερινή προπόνηση πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση και να πάρει τις οριστικές αποφάσεις ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας.
Κατά τα φαινόμενα πάντως, ο αγώνας της Δευτέρας είναι ένα ματς «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της Ξάνθης. Ο Ο.Φ.Η. δεν έχει πλέον τον Αναστόπουλο, ενώ εκτός έδρας υποφέρει αρκετά. Στα υπέρ της Ξάνθης οι τρεις καλές μεταγραφές που έχει κάνει και το γεγονός πως θα κάνει τους υπολογισμούς της ανάλογα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.
Ο Ο.Φ.Η. θα έρθει χωρίς τους Παναγιώτη Ζορμπά και Ανδρέα Λαμπρόπουλο που είναι τιμωρημένοι ενώ απών αναμένεται να είναι και ο Μίρνες Σίσιτς ο οποίος δεν επέστρεψε στο Ηράκλειο από την άδεια του και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προπονήσεων της κρητικής ομάδας.  
Στην Εθνική Παίδων οι νεαροί Ξανθιώτες Λαζαρίδης και Ορφανίδης  
Δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Skoda Ξάνθη κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων και στις υποχρεώσεις της την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαράλαμπος Ζελενίτσας κάλεσε τους Βασίλη Λαζαρίδη και Πέτρο Ορφανίδη να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κ-17.
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν για τις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 07, 08 και 09 Ιανουαρίου είναι οι: Τούφας Αργύρης (Ολυμπιακός), Καναβέτας Γιώργος (Ολυμπιακός), Στάικος Πασχάλης (Παναθηναϊκός), Αρναούτογλου Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Κότσαρης Κωνσταντίνος (Παναθηναϊκός), Γκούμας Θανάσης (Πανιώνιος), Βατουσιάδης Αντώνης (Πανιώνιος), Γιαννόπουλος Παναγιώτης (Πανιώνιος), Ρουσσάκης Μανώλης (Πανιώνιος), Σάλιακας Μανώλης (Εργοτέλης), Σοϊλεμέζογλου Ραφαήλ-Σάββας (ΠΑΟΚ), Πόζογλου Στέλιος (ΠΑΟΚ), Τσιώλης Αποστόλης (Αστέρας Τρίπολης), Βελισσάρης Λάζαρος (Αστέρας Τρίπολης), Λαζαρίδης Βασίλης (Skoda Ξάνθη), Ορφανίδης Πέτρος (Skoda Ξάνθη), Ζωγράφος Γιώργος (ΠΑΣ Γιάννινα), Μάγκος Φώτης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κτιστόπουλος Γιώργος (Απόλλων Καλαμαριάς), Γκοντοβάς Παναγιώτης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Κάτσικας Αργύρης (ΑΕΚ) και Κουτουζής Παύλος (ΑΕΚ).          

SUPER LEAGUE  
16η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 05 Ιανουαρίου 2013
17.15: Αστέρας Τρίπολης – Α.Ε.Κ. (Novasports 3)
Διαιτητής: Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
17.15: Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
Διαιτητής: Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά)
19.30: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (Novasports 2)
Διαιτητής: Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013
15.00: Άρης – Πανιώνιος (Novasports 1)
Διαιτητής: Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)
17.15: Ατρόμητος Αθ. – Κέρκυρα (Novasports 1)
Διαιτητής: Τοπούζης (ΕΠΣ Θράκης)
17.15: Πανθρακικός – Π.Α.Ο.Κ. (Novasports 2)
Διαιτητής: Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας)
19.30: Ολυμπιακός – Βέροια (Novasports 1)
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013
19.30: Skoda Ξάνθη – Ο.Φ.Η. (Novasports 1)
Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Αθηνών)  
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 39
2. Π.Α.Ο.Κ. 31
3. Αστέρας Τρίπολης 25
4. Ατρόμητος Αθ. 25
5. Λεβαδειακός 21
6. ΠΑΣ Γιάννινα 21
7. Πανιώνιος 21
9. Πανθρακικός 20
9. Παναθηναϊκός 20
10. Ο.Φ.Η. 17
11. Πλατανιάς 16
12. Βέροια 15
13. Skoda Ξάνθη 15
14. Άρης 13
15. A.E.K. 12
16. Κέρκυρα 12

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…