Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Πνίγουν την Ελλάδα εις το ψέμα και τα στικάκια

Πνίγουν την Ελλάδα εις το ψέμα και τα στικάκια

0

-Ευθύνη όλων των Ελλήνων να αντιδράσει εις το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα-  

Επιτέλους μόλις πρόσφατα ψηφίστηκε το Φορολογικό Νομοσχέδιο. Αυτονόητο είναι ότι η πολύμηνη ολιγωρία, οφειλόμενη εις τους κομματικούς σχηματισμούς και το πολιτικό κόστος, για την προστασία ορισμένων επαγγελματικών τάξεων, επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση. Παράλληλα το περιεχόμενό του εμπεριέχει νέες φορολογικές επιβαρύνσεις και νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών, οι οποίες κυριολεκτικώς θα εξοντώσουν εκατομμύρια νοικοκυριά.
Φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει η εξόντωση των Ελλήνων, αλλά η ευημερία των αριθμών, βάσει των οποίων θα εγκριθεί από το Eurogroup η επόμενη δόση των 9 δις Ευρώ. Η οποία εις την ουσία αποτελεί μέρος του χρέους-δάνειου των 52.5 δις Ευρώ, το οποίο οφείλει να το πληρώσει ο επί 3-ετίας λιμοκτονών Ελληνικός Λαός.
Παράλληλα, κατά την ημέρα της ψηφίσεως του Φορολογικού Νομοσχεδίου, μήπως είναι σύμπτωση η «χαρμόσυνη είδηση» από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και η θριαμβολογία των Πολιτικών Αξιωματούχων, ότι αυξήθηκαν οι εξαγωγές της χώρας μας και ότι η Οικονομία ευρίσκεται στη σωστή πορεία; Οι τυμπανοκρουσίες αυτές προέρχονται από ανεγκέφαλα σατανικά μυαλά τα οποία συνειδητά και σκόπιμα παραπλανούν τον Ελληνικό Λαό. Διότι ως ειδήμονες της Παγκόσμιας Οικονομίας, γνωρίζουν ότι σε μία χώρα, εις την οποία εκατομμύρια πολίτες βιώνουν καταστάσεις έσχατης ένδειας, πολυετούς ύφεσης, τεράστιας ανεργίας, και μισθών πείνας, είναι ασυγχώρητο και πρόκληση να ομιλεί κανείς για αύξηση εξαγωγών και βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης. Αυτό συμβαίνει, ως ήδη γνωστόν, μόνον σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Εις τις οποίες οι λιμοκτονούντες από την πείνα λαοί στερούνται εδώ και δεκαετίες ακόμη και τα βασικά είδη διατροφής και ανθρώπινης διαβίωσης, τα οποία εξάγονται σε αναπτυγμένες και πλούσιες χώρες!
Όμως ο εμπαιγμός και η αθλιότητα του πολιτικού συστήματος εις βάρος του Λαού μας συνεχίζεται και με την γνωστή ήδη σε παγκόσμια τώρα κλίμακα υπόθεση της «Λίστας Λαγκάρντ». Ενώ η χώρα μας οδεύει εις την καταστροφή, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα συνεχίζει ανενόχλητο την εξόντωση του Λαού μας, αδιαφορώντας εδώ και 3 σχεδόν χρόνια για την αξιοποίηση του περιεχομένου της Λίστας Λαγκάρντ. Ώστε από την πρώτη στιγμή της έναρξης της κρίσης εις την Ελλάδα, να είχαν αποφευχθεί όχι μόνον τα 3 Μνημόνια, αλλά παράλληλα και τα δυσβάστακτα και εξοντωτικά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων.
Το Διευθυντήριο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος ευθύνεται όχι μόνον για τις αλλοιώσεις του αρχικού CD της κ.Λαγκάρντ, το οποίο εμπεριείχε τα ονόματα χιλιάδων μεγάλων φοροφυγάδων, αλλά και για την «πολλαπλή αντιγραφή και διόρθωση» του περιεχομένου αυτού σε άγνωστο μέχρις τώρα αριθμό στικακιών (USB) και πιθανόν νέων CD. Τα οποία τώρα περιφέρονται σε γνωστούς κύκλους του πολιτικού κατεστημένου και των μεγάλων ΜΜΕ που αποτελούν την ουρά του.
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το αρχικό CD το οποίο παραδόθηκε πριν από 3 σχεδόν χρόνια από την κ. Λαγκάρντ, δηλαδή από το επίσημο Γαλλικό Κράτος, προς την Ελληνική Κυβέρνηση, εμπεριείχε και καραμπινάτα ονόματα πολλών εν ενεργεία εξεχόντων προσωπικοτήτων του πολιτικού συστήματος. Όμως με την παραχώρηση του CD αρχική πρόθεση της Γαλλίας ήταν να βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την δεινή θέση εις την οποία περιήλθε. Όμως η ευρωπαϊκή αυτή αφέλεια δεν υπολόγισε τις τεράστιες επιπτώσεις που θα είχε για το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος η δημοσιοποίηση και αξιοποίηση του CD, το οποίο αναπόφευκτα θα οδηγούσε σε εξέγερση του Ελληνικού Λαού, με τεράστιες συνέπειες για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Ο περίεργος ή άγνωστος τρόπος παράδοσης του αρχικού CD και η μεταφορά αυτού μέσω του διπλωματικού σάκου ή και δια χειρός εις τις Ελληνικές Αρχές και η μη καταχώρησης αυτού ως επίσημο έγγραφο και στοιχείο του Ελληνικού Κράτους, αλλά και παράλληλα ευθύς αμέσως μετά και οι πληροφορίες και οι υποψίες περί μυστικών συναντήσεων Ελλήνων Αξιωματούχων εις Βέλγιο και Ελβετία, ενισχύουν τις εικασίες και τις υπόνοιες για τους λόγους, γιατί το CD αποκρύφτηκε επί 3 και πλέον χρόνια από τον Ελληνικό Λαό.
Εις την διεθνή διπλωματία το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας, για ένα συγκεκριμένο θέμα, επιτυγχάνεται από τον τρόπο και την σκοπιμότητα της ενέργειας που εις την ουσία είναι ο αυτοσκοπός. Ευθύς αμέσως, μετά την συνειδητοποίηση του κινδύνου μίας γενικής ανατροπής εις την Ελλάδα και τις συνέπειες για την Ευρώπη, βέβαιο είναι ότι αφενός μεν αποσιωπήθηκε το CD και το περιεχόμενο του από τις Ελληνικές Αρχές, αφετέρου δε παράλληλα ενημερώθηκε και η κ. Λαγκάρντ. Το ότι η κ. Λαγκάρντ και μέσω αυτής Αξιωματούχοι των Βρυξελλών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν πίεσαν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν το CD, ως όφειλαν, για να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η κρίση εις την Ελλάδα, αλλά συνήνεσαν εις την λήψη εξοντωτικών μέτρων και των 3 Μνημονίων εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αυτό τα λέει όλα. Ότι δια της μη αξιοποίησης του αρχικού CD, το οποίο εμπεριείχε παράλληλα και καραμπινάτα εν ενεργεία εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα, προστάτευαν επί 3 σχεδόν χρόνια, όχι μόνον αυτά και το πολιτικό σύστημα, αλλά και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Αναμφίβολα, όταν αργότερα έγινε γνωστό εις την δημοσιότητα η ύπαρξη και η απόκρυψη της Λίστας Λαγκάρντ, με την μορφή του CD, και η «δήθεν αμφιβολία» για την γνησιότητα του, τότε ζητήθηκε από τις Γαλλικές Αρχές, με πολύμηνη και πάλιν καθυστέρηση, η αποστολή ενός γνησίου του αρχικού CD. Του οποίου τώρα όμως η γνησιότητα αμφισβητείται ήδη από πολλούς παράγοντες.
Αυτή η παραφιλολογία για τις αλλοιώσεις και γνησιότητες των CD και των άγνωστων σε αριθμό στικακίων (USB) και η εντεινόμενη προπαγάνδα του Διευθυντηρίου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , εις βάρος του Ελληνικού Λαού, ο οποίος διαβιεί μία 3-ετή ένδεια απίστευτης εξόντωσης του, αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μία γενική ανατροπή εις την Ελλάδα.
Ήδη, η επίσημη, αιφνίδια και απρόσμενη για πρώτη φορά πρόσκληση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εις το Βερολίνο και εις τις ΗΠΑ αποτελεί μία απόδειξη της διαφαινόμενης επικείμενης πολιτικής ανατροπής εις την Ελλάδα. Αλλά ταυτόχρονα και μία προειδοποίηση προς αυτόν, ότι θα φέρει όλη την ευθύνη για τις συνέπειες, εάν δεν υπακούσει εις τις υποδείξεις των, οι οποίες διασφαλίζουν την ευρωπαϊκή και διεθνή γαλήνη, αλλά παράλληλα μέσω της κάθαρσης, την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, τη γαλήνη και την ευημερία του Ελληνικού Λαού.  
Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γεώργιος Εμ. Δηµητράκης
  • Ένας «Ευρωπαϊκός» χώρος άθλησης….στην Ξάνθη μας

    Ανοίγεις την καγκελόπορτα και μπαίνεις στην αυλή. Ψάχνεις να βρεις, να δεις. Σου είπαν για…
  • Περί Μονταζιέρας

    Γράφει ο Στέργιος Γιαλάογλου, δικηγόρος Μετά το Σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο περί ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ …
  • Η φωνή σας

    Γράφει η Χρύσα Μπαΐρα Η φωνή σας… σαν γιασεμιού ευωδιά, μες στα πηχτά σκοτάδια γύρω&…
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ένας «Ευρωπαϊκός» χώρος άθλησης….στην Ξάνθη μας

Ανοίγεις την καγκελόπορτα και μπαίνεις στην αυλή. Ψάχνεις να βρεις, να δεις. Σου είπαν για…