Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Πλήρης ανανέωση σε αντιδημάρχους στο δήμο Αβδήρων

Πλήρης ανανέωση σε αντιδημάρχους στο δήμο Αβδήρων

0
dimarxio_vistonidos_1-empros

Μόνο ο Μπηρόλ παραμένει σταθερός. Νέος πρόεδρος Δ.Σ. ο Θεοχάρους Παναγιώτης. Παραμένει στη ΔΕΥΑΑ ο Γιώργος Σίσκος

Φεύγει ο Γιώργος Παραστατίδης και ο Ξανθόπουλος Σωκράτης, έρχονται οι Δαλακούρας, Μακρής, Ξανθόπουλος Παναγιώτης

Ο κύβος ερρίφθη και για τους 4 αντιδημάρχους του δήμου Αβδήρων και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσολακίδης ανακοινώνει σήμερα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το νέο σχήμα που θα κυβερνήσει το δήμο στα δύο τελευταία χρόνια της θητείας του.  
Ριζική ανανέωση στους αντιδημάρχους….
Από τους 4 αντιδημάρχους του δήμου μόνο ο κ. Μπηρόλ παραμένει στη θέση του. Συγκεκριμένα αποχωρεί από την αντιδημαρχία Οικονομικών ο κ. Γιώργος Παραστατίδης, δεν αποχωρεί όμως από το δήμο και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (κατόπιν προτάσεως του δημάρχου) πρόκειται να αναλάβει θέση συμβούλου Οικονομικών. Επίσης χρήζονται αντιδήμαρχοι οι κύριοι Δαλακούρας Ιωάννης(στη θέση του κ. Οζέλ) και Μακρής Αθανάσιος. Αλλαγή και στον προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου με προτεινόμενο πρόεδρο τον κ. Θεοχάρους Παναγιώτη στη θέση του κ. Τσιναρίδη Νικολάου.  
Ένας Ξανθόπουλος φεύγει ένας …Ξανθόπουλος έρχεται
Ο Ξανθόπουλος Σωκράτης, ως αντιδήμαρχος Αβδήρων αντικαθίσταται από τον Ξανθόπουλο Παναγιώτη από την Ν. Κεσσάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Ξανθόπουλος Σωκράτης πρόκειται ν’ αναλάβει την νεοσυσταθείσα επιτροπή τουρισμού με έδρα τα Άβδηρα. Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Σίσκος παραμένει πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων.  
«Πονοκέφαλος» δημάρχου οι άμισθες αντιδημαρχίες
Να σημειώσουμε ότι από τους 4 αντιδημάρχους στο δήμο Αβδήρων οι 2 θα είναι άμισθοι όπως προβλέπει ο Καλλικράτης και η ..κρίση. Αυτό δημιουργεί «πονοκέφαλο» στους δημάρχους καθώς γνωρίζοντας τις αυξημένες αρμοδιότητες και ώρες δουλειάς που απαιτεί η θέση θεωρούν άδικο να μην υπάρχει αντιμισθία. Επιπλέον αυτό δημιουργεί τριβές μέσα στις δημοτικές παρατάξεις. Έτσι ο κ. Τσολακιδης εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει μια συμφωνία μεταξύ των 4 αντιδημάρχων ώστε να μοιραστούν στα τέσσερα οι αντιμισθίες των δύο και να μην μείνει κανείς παραπονεμένος!    
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις…