Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νεκρός βρέθηκε ο ανθοπώλης που αγνοούνταν

Νεκρός βρέθηκε ο ανθοπώλης που αγνοούνταν

0
nekros_anthopolis_01_2013-empros

Ο 66χρονος Βαγγέλης Κωστόπουλος βρέθηκε σε ερημική περιοχή κοντά στο Π. Κατράμιο μέσα στο αυτοκίνητό του

Τον εντόπισε ελικόπτερο του στρατού. Παθολογικά τα αίτια του θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Το βράδυ της εξαφάνισης προσδιορίστηκε η ώρα θανάτου    

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον 66χρονο επιχειρηματία Βαγγέλη Κωστόπουλο που αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής. Οι έρευνες ήταν αδιάλειπτες από το πρωί του Σαββάτου, οπότε και δηλώθηκε από τους οικείους του η εξαφάνισή του και τελικά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 3.30 μμ από ελικόπτερο του στρατού σε λιβαδοτοπική έκταση πίσω από τον οικισμό του Π. Κατραμίου. Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν εγκληματική ενέργεια, ενώ πιθανότερο φαίνεται ο θάνατος να προέκυψε από παθολογικά αίτια. Αυτό επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.  
Έφυγε το βράδυ της Παρασκευής και δεν επέστρεψε
Το πρωί του Σαββάτου δηλώθηκε από τους οικείους του η εξαφάνιση του 66χρονου Βαγγέλη Κωστόπουλου, ο οποίος είχε επί σειρά ετών ανθοπωλείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, το οποίο στη συνέχεια μεταβίβασε στο γιο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο επιχειρηματίας τη Ξάνθης έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του με σκοπό τη συνάντηση με άλλα πρόσωπα για την αγορά ακινήτων και γι’ αυτό έφερε και σημαντικό χρηματικό ποσό σε μετρητά. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες ωστόσο, δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμη, ενώ από την αστυνομία δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκαν χρήματα στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 66χρονος.  
Και άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ στην επιχείρηση
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση. Στις επιχειρήσεις των αστυνομικών συνέδραμαν άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ καθώς και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της υπηρεσίας που χρησιμοποιείται για διάσωση. Πρώτο στοιχείο για την έρευνα ήταν το σήμα του κινητού τηλεφώνου του 66χρονου, που έδειχνε να είναι ανοιχτό και να βρίσκεται κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Λεύκης, ωστόσο η έκταση ήταν πάρα πολύ διευρυμένη με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό το στοιχείο αυτό να δώσει άμεση βοήθεια στην επιχείρηση. Τελικά ελικόπτερο του στρατού που πέταξε το μεσημέρι της Δευτέρας εντόπισε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία σε ερημική περιοχή κοντά στην Εγνατία, πίσω από τον οικισμό του Π. Κατραμίου.  
Αιφνίδιος θάνατος αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας. Ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε γυμνός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Ο ιατροδικαστής Νίκος Παυλίδης βρέθηκε και αυτός στο σημείο και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ πιθανότερο φαινόταν ο θάνατος να προήλθε από παθολογικά αίτια. Η σωρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο που προέκυψε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από θρόμβο στην καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου 10-11 μμ.  
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…