Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Μία δεκαετία και… συνεχίζουν!

Μία δεκαετία και… συνεχίζουν!

0
pita_01_2013-empros

Έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2013 οι «Ακρίτες» Ξάνθης

Σε «οικογενειακό» κλίμα η εκδήλωση για τον σύλλογο φιλάθλων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη              

Τι κι αν πέρασαν 10 χρόνια από την ίδρυση τους (ιδρ. 2003), στο σύλλογο «Ακρίτες» Ξάνθης ο χρόνος φαίνεται ότι δεν «φθείρει» την αγάπη των μελών για την ομάδα της Skoda και τον αθλητισμό, αλλά αντιθέτως τους ενώνει και διατηρεί τις σχέσεις τους «οικογενειακές».
Σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα, ο σύλλογος φιλάθλων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη «Οι Ακρίτες» πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο «Ξανθίππη», όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 50 μέλη με τις οικογένειες και τις παρέες τους.
Εκτός των Ξανθιωτών φιλάθλων, προσκεκλημένοι ήταν το Δ.Σ. της ξανθιώτικης ΠΑΕ μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, αλλά και αντιπροσωπεία του έτερου ξανθιώτικου συλλόγου φιλάθλων «xanthifans».
Ο πρόεδρος των «Ακριτών», κ. Λάζαρος Καλεντερίδης άνοιξε τη βραδιά με ομιλία του όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Skoda Ξάνθη και των ανθρώπων της και την πορεία που διαγράφει η ομάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ακολούθησε μία βράβευση από πλευράς συλλόγου προς τη νεαρή φίλαθλο Χρυσούλα Βασιλειάδου, η οποία ξεκίνησε να παρακολουθεί αγώνες σχεδόν από… βρεφική ηλικία και εξακολουθεί να δίνει το «παρών» στο γήπεδο των Πηγαδίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Skoda, ενώ παράλληλα η ίδια διακρίνεται στον αθλητισμό (στίβο). Στη συνέχεια ο κ. Καλεντερίδης έκοψε την πίτα, ενώ η όμορφη βραδιά έκλεισε με πλούσιο ¨φαγοπότι¨ και τα μέλη να διασκεδάζουν, αλλά και να ανταλλάζουν απόψεις για την αγαπημένη τους ομάδα. Όσο για τα φλουριά, το ένα έτυχε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στα ΜΜΕ, ενώ το 2ο που ήταν στα ¨πιτάκια¨ που μοιράστηκαν ακόμη… αναζητείται καθώς δεν βρέθηκε ο τυχερός, ο οποίος ενδεχομένως αποχώρησε παίρνοντας το ¨τυχερό¨ κομμάτι μαζί του!  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…