Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Ποδαρικό» στις προπονήσεις έκανε χθες η Skoda Ξάνθη

«Ποδαρικό» στις προπονήσεις έκανε χθες η Skoda Ξάνθη

0
prittas-empros

Ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Ο.Φ.Η.

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Πρίττα – Δανεικός στον Αιγινιακό πάει ο Γκατσολάρι      

   
«Ποδαρικό» στις προπονήσεις έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη καθώς συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο των Πηγαδίων για απογευματινή προπόνηση, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία τους ενόψει της δευτεριάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η.
Μετά τις απαραίτητες ανταλλαγές ευχών για καλή χρονιά, άρχισε το πρόγραμμα εκγύμνασης στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παίκτες καθώς έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν κι έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε με ικανοποίηση να ολοκληρώνουν το χθεσινό πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Μαζί με τους «παλιούς» εξάλλου, χθες συμμετείχαν και τα τρία πρόσφατα μετεγγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Ράιαν Σμιθ, Μαρτίνιο Παΐτο και Σάκης Πρίττας.
Ο Έλληνας τεχνικός ¨τσέκαρε¨ την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τρεις νεοαποκτηθέντες έτσι ώστε να διαπιστώσει αν μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει της συνέχειας. Ο Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες τους και δεν αποκλείεται να τους συμπεριλάβει στην αποστολή, χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή τους στην αρχική 11άδα. Τις επόμενες ημέρες εξάλλου ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας με το επιτελείο του αναμένεται να εστιάσουν περισσότερο την προσοχή τους στους τρεις προαναφερόμενους, ώστε να τους βοηθήσουν να ενσωματωθούν πιο γρήγορα και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας.  
Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Πρίττα  
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό, ο Σάκης Πρίττας επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο 34χρόνος είχε ήδη «κλείσει» με την ξανθιώτικη ομάδα πριν περίπου 15 ημέρες και χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σάκη Πρίττα».
Ύστερα από εφτά χρόνια ο Πρίττας επιστρέφει στα Πηγάδια, όπου είχε υπηρετήσει από το 1999 έως το 2005, ώστε με την εμπειρία και τις αγωνιστικές του παραστάσεις να βοηθήσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Πρίττας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας όπου σε 23 συμμετοχές είχε 7 γκολ. Το Νοέμβριο του 1998 το όνομα του ¨ακούστηκε¨ για πρώτη φορά όταν σε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Α.Ε.Κ., ο 19χρονος τότε μέσος είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Skoda Ξάνθη όπου σε 7 χρόνια είχε 148 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ τον Μάιο του 2005 το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να συνεχίσει στον Ηρακλή με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια σημειώνοντας 44 συμμετοχές (3 γκολ). Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Άρη όπου έμεινε για 5 χρόνια με 71 συμμετοχές (2 γκολ). Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «κίτρινους» μάλιστα είχε κληθεί στην αποστολή Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Ν. Αφρική, χωρίς όμως να σημειώσει εκεί καμία συμμετοχή.
Τον Αύγουστο του 2012 ο Πρίττας συμφώνησε με τον Πανθρακικό όπου όμως βρέθηκε εκτός πλάνων καθώς αγωνίστηκε μόλις σε 3 αγώνες μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν επιστρέψει στην Ξάνθη.  
Προς δανεισμό στον Αιγινιακό ο Λάζαρος Γκατσολάρι  
Στον Αιγινιακό θα δοθεί – σύμφωνα με πληροφορίες – ως δανεικός ο 20χρονος μέσος της Skoda Ξάνθη, Λάζαρος Ενέα Γκατσολάρι.
Οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφές με στόχο να προχωρήσει η παραπάνω μετακίνηση στην οποία είναι πολύ θετική η ξανθιώτικη ομάδα καθώς θέλει να δει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να «ψηθεί» αγωνιστικά για τη συνέχεια, μιας και τον υπολογίζουν μελλοντικά.
Στην ομάδα της Πιερίας ευελπιστούν σε άνοδο τη φετινή χρονιά στη Β’ Εθνική και ¨ποντάρουν¨ στο ταλέντο του Γκατσολάρι, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνισθεί και στα Μετέωρα. Στα πλαίσια του παραπάνω δανεισμού εξάλλου είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Κυριακή στα Πηγάδια το φιλικό παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Αιγινιακός που είχε λήξει με σκορ 3-0 υπέρ της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …