Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στο «στόχαστρο» της Τορίνο ο Μαρσελίνιο!

Στο «στόχαστρο» της Τορίνο ο Μαρσελίνιο!

0
marselinio-empros

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναθερμαίνουν τα σενάρια μεταγραφής του Βραζιλιάνου

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Ντάνι – αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ          

Κάτοικος… Ιταλίας ενδέχεται να γίνει το επόμενο διάστημα ο Μαρσελίνιο, αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ. Χθεσινό δημοσίευμα της «calciomercato.it» ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Skoda Ξάνθη «αρέσει» στους παράγοντες της ομάδας του Τορίνο και τον «καλοβλέπουν» ως τον αντικαταστάτη του Βέρντι, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον ιταλικό σύλλογο.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Μαρσελίνιο είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στα «υπ’ όψιν» ιταλικού συλλόγου, καθώς τότε η Φιορεντίνα ήταν αυτή που είχε ρωτήσει τη Διοίκηση της Ξάνθης για την αγορά του Μαρσελίνιο όμως το ποσό (1.800.000 Ευρώ) που είχε ζητήσει ο ελληνικό σύλλογος ήταν απαγορευτικό για τη μεταγραφή του. Στο χθεσινό δημοσίευμα πάντως οι Ιταλοί αναφέρουν ότι πλέον, με την οικονομική κρίση να έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλες τις ομάδες, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία σημαντική… έκπτωση στην τιμή που θα βάλει η Skoda στο «πωλητήριο» του Μαρσελίνιο κι έτσι είναι πιθανό να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, πιθανότατα με θετικό τρόπο.
Να σημειώσουμε πάντως ότι σύμφωνα με τα ίδια Μέσα, εκτός του Μαρσελίνιο, στο στόχαστρο της Τορίνο βρίσκονται και ο 18χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, Χάρης Μαυρίας, όπως και ο Σεμπάστιαν Λέτο, για τον οποίο όμως η ιταλική ομάδα θα περιμένει ώστε να δει την εξέλιξη της αποθεραπείας του από τον πολύμηνο τραυματισμό του.  
Απρόοπτο με Ντάνι – αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ  
Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Μαρσελίνιο, η απουσία του από τον επερχόμενο αγώνα της Skoda Ξάνθη είναι δεδομένη, καθώς ο Βραζιλιάνος θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του (είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες). Έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στον 25χρονο μεσοεπιθετικό ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Π.Α.Ο.Κ.
Μία δυσάρεστη έκπληξη όμως περίμενε τον Εβρίτη τεχνικό στη χθεσινή προπόνηση, καθώς ο Ρικάρντο Ντάνι λόγω ενοχλήσεων που είχε στον τετρακέφαλο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα κι έτσι παρέμεινε εκτός, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η διάγνωση μάλιστα έδειξε ότι ο Πορτογάλος υπέστη τράβηγμα και είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει τον αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά», γεγονός που προβληματίζει τον Ουζουνίδη.
Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας, ενώ ο Ουζουνίδης ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα βρεθεί στη θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Βάλλα – Γούτα – Μπαξεβανίδη και Μπέρτο (ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του). Στο κέντρο η τριάδα πιθανότατα θα αποτελείται από τους Μάνταλο – Βασιλακάκη – Ντιέ (ή Ντάνι αν προλάβει και ξεπεράσει τον τραυματισμό του), ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεν αναμένονται αλλαγές με τους Ονουάτσι – Σμιθ – Μαρίν (ή Σολτάνι εάν κριθεί 100% έτοιμος).                  
SUPER LEAGUE  


19η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
17.15: Πανθρακικός – Ολυμπιακός (Novasports 2)
17.15: Πανιώνιος – Λεβαδειακός (Novasports 3)
19.30: A.E.K. – Ο.Φ.Η. (Novasports 2)
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια (Novasports 1)
17.15: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη (Novasports 2)
17.15: Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)
19.30: Ατρόμητος Αθ. – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
19.30: Κέρκυρα – Άρης (Novasports 1)  
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 48
2. Π.Α.Ο.Κ. 35
3. Αστέρας Τρίπολης 34
4. Ατρόμητος Αθ. 32
5. Λεβαδειακός 27
6. ΠΑΣ Γιάννινα 23
7. Ο.Φ.Η. 23
8. Πανθρακικός 22
9. Παναθηναϊκός 22
10. Πανιώνιος 22
11. Skoda Ξάνθη 19
12. Πλατανιάς 18
13. Άρης 17
14. A.E.K. 16
15. Βέροια 16
16. Κέρκυρα 13

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …