Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Τρέλανε» τα φανάρια η καταρρακτώδης βροχή της Παρασκευής

«Τρέλανε» τα φανάρια η καταρρακτώδης βροχή της Παρασκευής

0
fanaria_eleutherias1_1-empros

Συνεχίζουν τα προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης. Συνεχείς επεμβάσεις από τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών    

Μέχρι και σχεδόν μία εβδομάδα μετά, συνεχίζουν τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε φανάρια της πόλης, εξαιτίας της νεροποντής της Παρασκευής. Σε κάποια σημεία αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, αλλά σε άλλα, ακόμη και σε κεντρικούς κόμβους, οι αρρυθμίες στη λειτουργία των φαναριών εμμένουν και γι’ αυτό οι συμπολίτες παρατηρούν σε κάποια φανάρια να λειτουργούν το πρωί, μετά να μπλοκάρουν και στη συνέχεια να επανέρχονται μόνα τους.  
Συνεχίζονται οι εργασίες των ηλεκτρολόγων του δήμου
Ενήμερος για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Νίκος Σπυριδόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι η καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε φανάρια, κυρίως παλαιού τύπου, με αποτέλεσμα να απαιτείται η παρέμβαση των ηλεκτρολόγων των τεχνικών υπηρεσιών για να αποκατασταθούν οι βλάβες. Στα κεντρικά σημεία της πόλης, όπως στο φανάρι της πλατείας Ελευθερίας, τα συνεργεία καθάρισαν τους μηχανισμούς και αποκατάστησαν τις λάμπες, όπου είχαν καεί, έτσι ώστε να τεθούν άμεσα σε λειτουργία, αλλά, όπως παραδέχεται ο κ. Σπυριδόπουλος τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά, οπότε οι εργασίες συνεχίζονται.
Ένα από τα φανάρια που «τρελάθηκαν» από τη βροχή είναι αυτό στη συμβολή των οδών Σάρδεων και Μεσολογγίου, όπου, ακόμη και χθες, διαπιστώθηκαν αρρυθμίες από συμπολίτες.
Ο κ. Σπυριδόπουλος εκτίμησε ότι, παρά το φόρτο που παρουσιάστηκε, σε μία- δύο ημέρες θα έχει αντιμετωπιστεί καθολικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Πάντως, στους οδηγούς συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τη συνολική αποκατάσταση σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και στα στενά.  
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…