Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έβαλαν φωτιά στο τζίπ του ΥΠ.ΕΞ.

Έβαλαν φωτιά στο τζίπ του ΥΠ.ΕΞ.

0
fotia_tzip_YPEX_2013-empros

Έβαλαν φωτιά στο τζίπ του ΥΠ.ΕΞ.

Άγνωστοι πυρπόλησαν το σταθμευμένο όχημα. Καταστράφηκε το εσωτερικό του

Μεταφέρεται και στην Ξάνθη το κλίμα των επιθέσεων…
 
Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τζιπ της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου μεταφέροντας έτσι και το κλίμα επιθέσεων σε κυβερνητικούς στόχους και στην Ξάνθη.  
Επεχείρησαν να κάψουν το τζιπ του ΥΠΕΞ
Το τζιπ μάρκας Mercedes με κρατικές πινακίδες που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων για τις μεταφορές του ήταν παρκαρισμένο πίσω από το κτίριο που στεγάζεται η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΕΞ. (κτίριο Γκέρμαν) σε μια εσοχή επί της οδού Πινδάρου. Οι δράστες έβαλαν φωτιά περιχύνοντας εύφλεκτο υγρό στα ελαστικά του πίσω μέρος του τζιπ. Η φωτιά επεκτάθηκε και κατέκαυσε το μεγαλύτερο μέρος κυρίως το εσωτερικό του οχήματος ενώ το μπροστινό μέρος παρέμεινε άθικτο καθώς πρόλαβε και κατέσβησε η πυροσβεστική η οποία και κατέφτασε με υδροφόρο όχημα και 2 πυροσβέστες
Λοιπά ευρήματα δεν έχουν βρεθεί στο όχημα ενώ η Πυροσβεστική εξετάζει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.  
Ποιοι βάζουν φωτιά;
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στην Ξάνθη:«Ποιοι παίζουν με τη φωτιά; Είναι θέμα Εθνικό και ζήτημα Τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρει τους ενόχους. Το «παιχνίδι» σοβαρεύει».      

Έπεσε δέντρο σε διερχόμενο αυτοκίνητο  


Μέρα μεσημέρι του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 14.25 και ενώ λειτουργούσε ακόμη το Παζάρι λόγω τη βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων έπεσε δέντρο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Β. Σοφίας 5 προκαλώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Κλήθηκε η Πυροσβεστική η οποία και επενέβη με τρεις άνδρες απομακρύνοντας το πεσμένο δέντρο από το οδόστρωμα και πάνω από το αυτοκίνητο. Να σημειώσουμε ότι η κοπή αυτού του δέντρου είχε τεθεί ως θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο από την υπηρεσία Πρασίνου όμως προφανώς δεν το έκοψαν. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βορίδης είχε αντιδράσει με σφοδρότητα για να μην κοπεί το δέντρο …      
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…