Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ένας 26χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του

Ένας 26χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του

0
xeri_1

Αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους δημοτικούς υπαλλήλους Ξάνθης

Δώρισαν στους γονείς και συναδέλφους τους τα χρήματα που θα ξόδευαν για την κοπή της πίτας τους

Παρά το γεγονός ότι έχουν μεγάλη «φουρτούνα στο κεφάλι τους» λόγω της διαθεσιμότητας των μετατάξεων και των περικοπών στους μισθούς τους, οι δημοτικοί υπάλληλοι της Ξάνθης δεν ξεχνούν ότι είναι άνθρωποι με αισθήματα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για θέμα υγείας!
Έτσι ομόφωνα αποφάσισαν τα 3.500 ευρώ από το ταμείο τους που είχαν προϋπολογιστεί ως έξοδα για την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας τους να τα διαθέσουν σε συνάδελφό τους που ο γιος του πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για μεταμόσχευση μυελού!  
Ένας νέο παλικάρι χρειάζεται βοήθεια για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του
Είναι Ξανθιώτης, νέος 26 χρονών και πάσχει από λευχαιμία. Οι γονείς είναι δημοτικοί υπάλληλοι στο δήμο Ξάνθης. Για να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο πρέπει να κάνει μεταμόσχευση μυελού. Έχουν βρεθεί τρία μοσχεύματα και πρέπει να μεταβεί στις Η.Π.Α για την επέμβαση. Κατά συνέπεια απαιτούνται αρκετά χρήματα που οι γονείς του δεν μπορούν να καλύψουν. Οι συνάδελφοί τους έδειξαν την ευαισθησία την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους. Αν οποιοσδήποτε άλλος συμπολίτης μας επιθυμεί να κάνει το ίδιο μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης.  
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…