Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Τρία… ποδοσφαιρικά βήματα για χαρούμενες γιορτές!

Skoda Ξάνθη: Τρία… ποδοσφαιρικά βήματα για χαρούμενες γιορτές!

0
panigiria_goal_09-12-2012

Με τρεις αγώνες μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το 2012

Ρίχνεται στη «μάχη» του κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στο Γάζωρο        

Με άλλη ματιά μπορεί να βλέπει τη συνέχεια πλέον η Skoda Ξάνθη καθώς με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έδειξε ότι μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλό στο γήπεδο.
Η ξανθιώτικη ομάδα σε μία κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και με μία εμφατική νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 4-0 πήρε το ¨τρίποντο¨ που την ανέβασε τόσο στη βαθμολογία όσο και στον τομέα της ψυχολογίας.  
Δεύτερη πρεμιέρα με «τεσσάρα» για Ουζουνίδη  
Στη… δεύτερη «πρεμιέρα» του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, η Skoda Ξάνθη φιλοδώρησε τον Πανιώνιο με τέσσερα γκολ.
Ο Νικολά Μαρίν στο 31’ και ο Δημήτρης Γούτας στο 38’ πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στην Superleague ενώ ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι με άλλα δύο στο 41’ και το 80’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 σε ένα παιχνίδι όπου όλοι οι παίκτες της Ξάνθης είχαν εξαιρετική απόδοση.
Οι συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος (88′ Τορομανίδης), Μαρσελίνιο (76’ Πλατέλλας), Μαρίν (84’ Τριάδης), Ονουάτσι.
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης (74’ Όκουε), Σάμαρης (46’ Μενδρινός), Ντούνης (46’ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης.
«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, πήραμε δίκαιη νίκη και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ», δήλωσε αρχικά ο Εβρίτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι και κάναμε αυτό που συζητήσαμε πριν το ματς. Κλέψαμε μπάλες και εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητά μας. Η νίκη αυτή ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες που έδειξαν φοβερή διάθεση και θέληση. Το χρωστούσαν πρωτίστως στους εαυτούς τους, όπως επίσης και στην ομάδα και τον κόσμο. Η Ξάνθη έχει δυνατότητες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα. Αυτή η νίκη και οι βαθμοί που πήραμε, μπορούν να μάς απελευθερώσουν», υποστήριξε ο Ουζουνίδης.  
Τρία βήματα για χαρούμενες γιορτές!  
Δύο εβδομάδες απομένουν για τα Χριστούγεννα και οι παίκτες της Skoda Ξάνθη θα έχουν την ευκαιρία για χαρούμενες γιορτές αν πραγματοποιήσουν τρία… ποδοσφαιρικά βήματα. Ήδη εξάλλου η αρχή έγινε με την «τεσσάρα» επί του Πανιωνίου και απομένουν άλλα δύο.
Ο επόμενος στόχος για την ξανθιώτικη ομάδα είναι να μπει δυναμικά στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και να αποφύγει τα… δράματα προηγούμενων ετών με τους αποκλεισμούς στις πρώτες φάσεις.
Η Skoda Ξάνθη ρίχνεται στη «μάχη» του κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη, με πρώτο αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Οι αγώνες σε αυτή τη φάση (3η) είναι διπλοί με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ (20:30 – ΟΤΕsport 4) της Πέμπτης στο Γάζωρο Σερρών και τον επαναληπτικό για τις 23/12 στο γήπεδο των Πηγαδίων. Εάν γίνει το… βήμα πρόκρισης η Ξάνθη θα πρέπει να κάνει άλλο ένα προς τη θετική κατεύθυνση που σχετίζεται με το πρωτάθλημα.
Ανάμεσα στους αγώνες για το κύπελλο βρίσκεται η αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου. Το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι προγραμματισμένο για τις 16/12 και, αν το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Πανιώνιο και φύγει με το «διπλό», θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για το 2012 με τον καλύτερο τρόπο!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πανόραμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Αποτελέσματα, σκόρερς και βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρ…