Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ο Σ. Ξυνίδης για τον πόλεμο στον Παπανδρέου από τα ΜΜΕ

Ο Σ. Ξυνίδης για τον πόλεμο στον Παπανδρέου από τα ΜΜΕ

0
Xinidis_2-empros

Νέο σχόλιο του π.αν. υπουργού, με αφορμή την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ  

 
Μετά από ένα διάστημα φαινομενικής ησυχίας, ο π. αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης επανέρχεται στην επικαιρότητα με νέα πολιτική παρέμβαση και με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ σε συνδυασμό με τον τρόπο που παρουσιάστηκε από συγκεκριμένα αθηναϊκά ΜΜΕ. Ο Σωκράτης Ξυνίδης διατηρώντας τον ίδιο οξύ τόνο, ασκεί κριτική στις κατηγορίες, απειλές και συκοφαντίες που δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και τον τρόπο που αυτές παρουσιάζονται, διαδίδονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Για μια ακόμη φορά ο ξανθιώτης π. πολιτικός δείχνει την προσήλωσή του στο Γιώργο Παπανδρέου, σε μια στιγμή που οι φίλοι που απέμειναν αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις.  
«Πάμε πάλι απ’ την αρχή για να το εμπεδώσουμε». Το σχόλιο του Σωκράτη Ξυνίδη
30 Σεπτεμβρίου «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι στην λίστα Λαγκαρντ συμπεριλαμβάνεται οικογένεια ισχυρού πολιτικού.
30 Σεπτεμβρίου οlympia.gr: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στη λίστα Λαγκάρντ, που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνονται νεαροί και υπέργηροι της οικογένειας.
2 Οκτωβρίου: Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος αναφέρει ότι σε σύσκεψη άκουσε από δύο Διευθυντές του ΣΔΟΕ ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ. δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
3 Οκτωβρίου καταθέτει ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος και κατονομάζει τους Διευθυντές του ΣΔΟΕ Λέκκα και Καραμάνο ότι ανέφεραν ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ. δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου
3 Οκτωβρίου την ίδια μέρα!!! οlympia.gr: «Μα τι στην ευχή την Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει μέσα η λίστα Φαλτσιανί και κάνουν έτσι στο ΠΑΣΟΚ;»
2 Δεκεμβρίου πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ»:
ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Olympia.gr – ΒΗΜΑ με αλληλοενημέρωση σε συχνότητα ημέρας!
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Νίκος Παπανδρέου: Λίστα Λαγκαρτν, Business
Ανδρέας Παπανδρέου: CDS κέρδη εκατομμυρίων από πτώχευση και κούρεμα χρέους
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Λίστα Λαγκάρντ-πολυεκατομμυριούχος
Γιώργος Παπανδρέου: Προδότης, Μασώνος, Αμερικάνος που παρέδωσε την Εθνική Ανεξαρτησία βάσει σχεδίου στο ΔΝΤ, αρνήθηκε δις Ρωσίας και Κίνας.
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Κλέφτης με κουτιά πάμπερς, Ειδικό Δικαστήριο
Τι από αυτά αποδείχθηκε; Από τις έρευνες της δικαιοσύνης προέκυψε οποτεδήποτε και οτιδήποτε για αυτές τις αθλιότητες; Η πολιτική εξόντωση μέσω συκοφαντιών και απειλών δικαστικών διώξεων θυμίζουν τίποτα στην Αριστερά όλα αυτά;

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με τις ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πέρασε το νομοσχέδιο για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

Τι ειπώθηκε στην συζήτηση Υπερψηφίσθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπου…