Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ποιοι τελικά βοήθησαν: δήλωση των γονέων των 20 μαθητών του Εχίνου

Ποιοι τελικά βοήθησαν: δήλωση των γονέων των 20 μαθητών του Εχίνου

0
dimotiko_sxoleio_exinou-empros

Ευχαριστούν το δικηγόρο του δήμου, το διευθυντή του σχολείου, γονείς και τον Χ. Ζεϊμπέκ    

Ανάγκη να ξεκαθαρίσουν σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τους εμπλεκόμενους και βοηθήσαντες στη γνωστή «μάχη των νηπίων» του Εχίνου, εκφράζουν μέσω δημόσιας δήλωσής τους οι γονείς και κηδεμόνες των 20 μαθητών του Εχίνου που αντιμετώπισαν πρόβλημα με την εγγραφή τους στην Α’ δημοτικού.
Οι υπογράφοντες αναφέρουν με πικρία ότι δεν βρήκαν ιδιαίτερη συμπαράσταση στο αίτημά τους και γι’ αυτό εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους τους συμπαραστάθηκαν. «Οι λίγοι αυτοί άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να λυθεί το πρόβλημα αυτό, όπως και έγινε», σημειώνουν και ευχαριστούν συγκεκριμένα: «τον δικηγόρο κ. Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά που δούλεψε εξ ονόματος του δημάρχου Μύκης, τον κ. Χασάν Κουράκ τον διευθυντή του μειονοτικού δημοτικού σχολείου Εχίνου που εκδιώχτηκε από την θέση του όταν προέκυψε το πρόβλημα εγγραφής, τους κ. Εκρέμ Καμπούρ και κ. Ριδβάν Ντελή Χουσεΐν από τους γονείς και κηδεμόνες. Ιδιαιτέρως περισσότερη έμφαση θα θέλαμε να δώσουμε στον άνθρωπο που μας βοήθησε πιο πολύ από όλους αλλά αντιμετωπίστηκε από τον τύπο της Ξάνθης σαν να μην βοήθησε καθόλου και ακούστηκαν άλλα ονόματα, τον βουλευτή κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ, για αυτό το λόγο νιώσαμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε και να τον συγχαρούμε για την επίλυση του προβλήματος».
Πρέπει να πούμε ότι η ανακοίνωση έχει και μία αινιγματική πλευρά, καθότι ναι μεν από τη μια είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκεται να επιβεβαιωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο ότι οι ενέργειες του τοπικού βουλευτή ήταν αυτές που συνέβαλαν καταλυτικά στη λύση του προβλήματος, αν και ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η θετική έκβαση δρομολογήθηκε με δάκτυλο άλλου πολιτικού προσώπου, ωστόσο παρατηρείται η απουσία άλλων ονομάτων που είναι γνωστό ότι προσέγγισαν με ευαισθησία την υπόθεση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …