Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το παρόν ανακαινίζεται…

Το παρόν ανακαινίζεται…

0
ote_ergasies_11_2012-empros

Αλλάζει όψη ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών στο κτίριο του ΟΤΕ

Στο 2ο όροφο έχουν μεταφερθεί προσωρινά οι υπηρεσίες. Σε ένα περίπου μήνα παραδίδει ο εργολάβος    

Με βάση κεντρική επιλογή της διοίκησης του ΟΤΕ για ανανέωση των χώρων εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα, εργασίες ξεκίνησαν και στο κατάστημα της Ξάνθης από το Σάββατο, προκειμένου να ανακαινιστεί ριζικά το ισόγειο, όπου βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες στις οποίες προσφεύγουν οι ξανθιώτες για θέματα σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες τους.  
Νέα διαρρύθμιση στο χώρο εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ
Ριζικά θα ανακαινιστεί ο χώρος του ισογείου στο κτίριο του ΟΤΕ, που βρίσκεται στην οδό Μ. Βόγδου και όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Διαφορετική θα είναι η διαρρύθμιση, όπως νέα θα είναι και η φιλοσοφία για τη λειτουργικότητα και την αισθητική, με ένα εντελώς καινούργιο ύφος, όπως τα ξύλινα πατώματα που θα τοποθετηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακαίνιση αποτελεί επιλογή της κεντρικής διοίκησης και θα αφορά μεγάλο μέρος των καταστημάτων της χώρας. Ήδη σε τελικό στάδιο βρίσκεται η ανακαίνιση στη Λάρισα, ενώ και για την Κομοτηνή υπάρχει ανάλογος σχεδιασμός. Ο εργολάβος «μπήκε» το Σάββατο και αναμένεται να παραδώσει το χώρο στο τέλος του μήνα, πιθανότατα στις 25 Νοεμβρίου. Δεν έγινε γνωστό ποιος εργολάβος έχει αναλάβει το έργο, πάντως το πιθανότερο είναι ότι είναι κοινός για όλες τις ανακαινίσεις των καταστημάτων του ΟΤΕ.  
Σχετικό μπέρδεμα για αρκετούς ξανθιώτες τις πρώτες μέρες των εργασιών
Για τις ανάγκες της ανακαίνισης, προσωρινά οι υπηρεσίες, όπως πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές, συνδέσεις κλπ έχουν μεταφερθεί στο δεύτερο όροφο του κτιρίου. Η είσοδος είναι από την αριστερή πλευρά (όπου είχαν τοποθετηθεί τα καρτοτηλέφωνα) και υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις προς ενημέρωση των πολιτών. Συγκεκριμένα, μέσω του γυάλινου ασανσέρ που βρίσκεται στην πλάγια είσοδο γίνεται η μεταφορά στο δεύτερο όροφο και στο χώρο όπου βρίσκονται τα γραφεία και οι υπάλληλοι.
Πάντως, παρά τις ανακοινώσεις, τις πρώτες μέρες έχει επικρατήσει ένα μπέρδεμα για τους πελάτες, μιας και βλέπουν ότι γίνονται εργασίες και είναι αδύνατη η είσοδος στο χώρο όπου παραδοσιακά εξυπηρετούνταν. Προς αποφυγή σύγχυσης πάντως, υπενθυμίζεται ότι οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνουν και στα καταστήματα του Γερμανού ή της cosmote, αλλά και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…