Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Έτοιμη η Skoda Ξάνθη για το ντέρμπι με τον Πανθρακικό

Έτοιμη η Skoda Ξάνθη για το ντέρμπι με τον Πανθρακικό

0
dani-empros

Αμφίβολος ο Ντάνι που έκανε και χθες ατομική προπόνηση

Ο Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας) ορίστηκε διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης        

   
Με έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη. Το απόγευμα της Πέμπτης προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.
Ο Νίκος Κωστένογλου και οι συνεργάτες του μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, έριξαν το βάρος τους στην τακτική σε μία προσπάθεια βελτίωσης των αδυναμιών της ομάδας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων καθώς πρόβλημα παρατηρείται και στον επιθετικό τομέα καθώς λείπει το ¨εύκολο γκολ¨ από την ξανθιώτικη ομάδα που μέχρι στιγμής σε 10 αγώνες έχει σκοράρει 6 φορές.  
Εκτός ο Ντάνι  
Ο τραυματίας Ρικάρντο Ντάνι ήταν ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στο επερχόμενο παιχνίδι καθώς έχασε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε. Ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει και σήμερα να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα όμως ακόμη και να γίνει αυτό πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί, για την αποφυγή μεγαλύτερου τραυματισμού.  
Επιστροφή Μπέρτου  
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται την ερχόμενη Κυριακή η επιστροφή του Μανώλη Μπέρτου στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπέρτος απουσίασε στους προηγούμενους τρεις αγώνες λόγω τραυματισμού (θλάση στους κοιλιακούς), όμως πλέον καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες το κανονικό πρόγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός στην αρχική 11άδα.
Στις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια και των Μπέρτου – Βάλλα – Γούτα – Μπαξεβανίδη στην αμυντική τετράδα.
Στο κέντρο οι Φλίσκας – Βασιλακάκης – Μάνταλος αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα ενώ στην επιθετική ¨τριπλέτα¨ ο Μαρκόφσκι θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην κορυφή της επίθεσης και θα είναι πλαισιωμένος από τους Μαρσελίνιο (αριστερά) και Ονουάτσι (δεξιά). Πιθανότητες για να ξεκινήσουν ως βασικοί συγκεντρώνουν και οι Στέλιος Νάκα (αντί του Ονουάτσι) και ελάχιστες ο Αντώνης Ράνος (ως βασικός αντί του Μαρκόφσκι).
Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι να μετατοπιστεί ο Μπαξεβανίδης στη μεσαία γραμμή (δεξιά αντί του Ονουάτσι) και στο αριστερό άκρο της άμυνας να ξεκινήσει ο Καζούμπα.  
Ο Κάκος διαιτητής στο Ξάνθη – Πανθρακικός  
Ο Κερκυραίος ¨ρέφερι¨ Αναστάσιος Κάκος ορίστηκε διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό.
Βοηθοί του Κάκου ορίστηκαν οι Ακρίβος (1ος – ΕΠΣ Αθηνών) και Τάτσης (2ος – ΕΠΣ Ηπείρου), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου).  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …