Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πιάστηκε ο «γιαλαντζί»-διαχειριστής

Πιάστηκε ο «γιαλαντζί»-διαχειριστής

0
asanser_mesa-empros

Συνελήφθη σε νέα απόπειρα είσπραξης κοινοχρήστων ο 25χρονος δράστης  

Δε γλίτωσε τελικά από τα «δίχτυα» της αστυνομίας, ο επίδοξος απατεώνας που προσπάθησε να πάρει χρήματα από ενοίκους πολυκατοικίας προσποιούμενος το διαχειριστή.
Ο δράστης 25 χρονών, πιάστηκε τελικά γιατί προσπάθησε να κάνει το ίδιο προχθές, με υποψήφιο θύμα 50χρονο πολίτη της Ξάνθης. Τελικά, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, με την κατηγορία της απόπειρας απάτης.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος, το ίδιο βράδυ, μετέβη στο σπίτι 50χρονου, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρίας, αποπειράθηκε να αποσπάσει από αυτόν, το χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την εξόφληση των κοινοχρήστων, χωρίς όμως να τα καταφέρει διότι έγινε αντιληπτός. Ο 50χρονος ενημέρωσε αμέσως το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο «κρούσμα» είχε σημειωθεί στις 6 Νοεμβρίου και παράλληλα είχε καταγγελθεί και άλλο ανάλογο περιστατικό, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…