Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Μην συντελέσετε στο «φιλί του θανάτου»

Μην συντελέσετε στο «φιλί του θανάτου»

0
louketa_001-empros

Έκκληση της ΟΕΒΕ προς τους βουλευτές της Ξάνθης να μη στηρίξουν τα νέα μέτρα

«Οδηγούν στην εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης και η καθοδική πορεία είναι μη αναστρέψιμη»    

Σε μία κίνηση που δεν είχε προβεί στο παρελθόν, προχώρησε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ξάνθης, έχοντας την ομόθυμη στήριξη όλων των σωματείων που εκπροσωπεί, η οποία απέστειλε επιστολή προς τους 3 βουλευτές της Ξάνθης, κάνοντας έκκληση σε δραματικό τόνο να μη στηρίξουν τα μέτρα για να «προστατεύσετε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «τον ξανθιώτικο λαό από τις άγριες επιθέσεις», που οδηγούν στην «εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης» και που «είναι βέβαιο ότι δε θα είναι τα τελευταία». Την επιστολή που ακολουθεί υπογράφουν ο πρόεδρος Σωτήρης Τσιακίρογλου, ο γραμματέας Γιώργος Μπατζακίδης και οι πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Σωματείων ΟΕΒΕ Ν.Ξάνθης:1. Ανθοπωλών – Τσέκης Κυριάκος, 2. Αρτοποιών – Αμπεριάδης Παναγιώτης, 3. Βενζινοπωλών – Σιούτας Ιωάννης, 4. Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Χουλιάρας Βασίλειος, 5. Επιπλοξυλουργών – Πολύκαρπος Γεώργιος, 6. Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχ/των – Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, 7. Ζαχαροπλαστών – Μαλαγάρης Αναστάσιος, 8. Θερμοϋδραυλικών – Γιώρας Αντώνιος, 9. Κουρέων/Κομμωτών – Μαυρίδου Θεοδώρα, 10. Κρεοπωλών – Μπατζακίδης Γεώργιος, 11. Παντοπωλών – Καραπαντζίδης Νικόλαος, 12. Φωτογράφων – Παπαδοπούλου Δέσποινα, 13. Φορτηγών Αυτοκινήτων – Καλλιγάς Αντώνιος, 14. Χρυσοχόων/Ωρολογοποιών – Αλεξίου Λέανδρος, 15. Καφέ Μπαρ & Κέντρων Διασκέδασης – Ιντζές Ανδρέας, 16. Υποδηματοπωλών – Κοκκαλίδης Ιωάννης, 17. Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών – Γαϊτανίδης Γεώργιος, 18. Εμπόρων Αυτοκινήτων Καθετοπ/μένων Μονάδων – Αθανασιάδης Ιωάννης, 19. Συνεταιρισμού Εμπόρων Ξύλου – Γρηγορίου Χρυσούλα.  
Έκκληση στους βουλευτές Ξάνθης από τους επαγγελματίες
Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές του Νομού Ξάνθης,
Εν όψει της κοινοβουλευτικής διαδικασίας έγκρισης του προαναγγελθέντος «πακέτου» οικονομικών μέτρων μνημονιακής πίστης, που από το ίδιο το προσχέδιο του προϋπολογισμού κρίνονται ως υφεσιακά και αναποτελεσματικά, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα είναι καταστροφικά για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας, σας καλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη τις διαμαρτυρίες και κάθε είδους αντιδράσεις όλων των κοινωνικών φορέων και να μη συντελέσετε με την ψήφο σας στην αποσάθρωση των οικονομικών και θεσμικών θεμελίων της χώρας μας.
Με αυτά τα μέτρα, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι, θα εξοντωθεί η ελληνική μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, ενώ απομακρύνεται η προοπτική της ανάπτυξης όσο ποτέ και η καθοδική πορεία της οικονομίας μας θα είναι μη αναστρέψιμη, ακόμη κι αν το δάνειο Νοεμβρίου χορηγηθεί σε μια δόση.
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ν. Ξάνθης και όλα τα Σωματεία-μέλη μας, έχοντας αποφασίσει να πολεμήσουμε για την προστασία της επαγγελματικής μας υπόστασης και του καταναλωτικού κοινού και με κάθε αποτελεσματικό τρόπο και μέσο, προβαίνοντας –εάν δεν εισακουστούμε– σε στάσεις πληρωμών έως και αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδος και δημοσίων υπηρεσιών, σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος του εθνικού σας καθήκοντος ως αντιπρόσωποι του ξανθιώτικου λαού και να τον προστατεύσετε από τις άγριες επιθέσεις κυριολεκτικής αφαίμαξης και φτωχοποίησης που δέχεται εδώ και δύο χρόνια.
Με τα νέα μέτρα που είναι βέβαιο ότι, ως αναποτελεσματικά, θα κορυφωθούν και σε άλλα ακόμη πιο δυσβάστακτα και εξοντωτικά, δεν πρόκειται να υπάρξει το περιβόητο «φιλί της ζωής» για την οικονομία, αλλά το «φιλί του θανάτου» για τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους επαγγελματοβιοτέχνες και έμπορους αυτής της χώρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναμονή για εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της προέδρου Φώφης Γεννηματά για λόγους υγείας – Κύμα …