Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Διακρίσεις σε γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ξάνθης

Διακρίσεις σε γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ξάνθης

0
vraveia_nosokomeio_11_2012-empros

Τιμήθηκαν με δύο επιστημονικά βραβεία    

vraveia_nosokomeio2_11_2012-emprosΣημαντικές επιστημονικές διακρίσεις πέτυχαν γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου της Ξάνθης. Κατάφεραν και συγκέντρωσαν δύο επιστημονικά βραβεία και συγκεκριμένα:
1)το ΒΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ του 24ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ για την «μελέτη εμβολιαστικής κάλυψης πληθυσμιακών ομάδων του δήμου Ξάνθης» στην επιστημονική ομάδα της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου (με επικεφαλής τον διευθυντή κ.Δημήτρη Αδαμίδη, και τους γιατρούς Γεωργία Ζαχαροπούλου, Αναστασία Μαζαράκη, Λάμπρο Μπάνο, Γιάννη Κύργιο, Μουνεββέρ Άγκο) και
2)το ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ» του 4ου Πανελληνίου συνεδρίου της Εταιρείας Φροντίδας Υγείας και Έρευνας» με θέμα «Μητρικός Θηλασμός και οικονομική κρίση» από την Επιστημονική Ομάδα με επικεφαλής τον Διευθυντή της Παιδιατρικής κλινικής κ. Δημήτρη Αδαμίδη και την νοσηλεύτρια κ. Κατερίνα Ψαθά καθώς και την μαία Δέσποινα Τσακίρη που εργάζεται στον Βόλο.
Τα βραβεία αποδόθηκαν σε ειδική εκδήλωση, ενώ από την πλευρά του βραβευμένου προσωπικού τηρήθηκαν πολύ χαμηλοί τόνοι, αλλά οπωσδήποτε παραμένει αναλλοίωτη η ηθική ικανοποίηση για την αναγνώριση της κοινής τους προσπάθειας, η οποία τιμά και την Ξάνθη και το νοσοκομείο της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…