Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Απεργία ξεκινά σήμερα το σωματείο ταξί Ξάνθης

Απεργία ξεκινά σήμερα το σωματείο ταξί Ξάνθης

0
taxi_28is-empros

Θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά και νεφροπαθείς. Παύουν και οι σχολικές μεταφορές    

Αντιδρώντας στα νέα μέτρα που αφαιρούν αρμοδιότητες από τα ταξί, το σωματείο Ξάνθης ξεκινά σήμερα επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, έως την Παρασκευή. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Κατόπιν γενικής συνέλευσης του σωματείου ταξί Ξάνθης αποφασίστηκε όλα τα ταξί του νομού να κατέλθουν σε κυλιόμενες επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από τις 5.00 το πρωί της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου και έως τις 5.00 το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2012 ενάντια στην αρπαγή του ελάχιστου – πλέον – μεταφορικού μας έργου και στην παράδοση αυτού στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και στις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και κατά των νέων οικονομικών μέτρων που σχεδίασαν η Ελληνική κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η τρόικα.
Στη διάρκεια των απεργιών το τηλεφωνικό κέντρο του Ράδιο Ταξί θα δέχεται κλήσεις και θα εξυπηρετεί με ταξί επιφυλακής μόνο για επείγοντα περιστατικά υγείας καθώς και για την μεταφορά νεφροπαθών.
Σημειωτέον επίσης ότι όλες τις ημέρες των απεργιακών μας κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών και ως εκ τούτου οι μεταφορείς που έχουν αναλάβει το έργο θα ενημερώσουν εγκαίρως τους γονείς των μαθητών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…