Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ανέλαβε και επίσημα ο Κωστένογλου

Skoda Ξάνθη: Ανέλαβε και επίσημα ο Κωστένογλου

0
alexopoulos_kostenogloy-empros

Πραγματοποίησε χθες την πρώτη προπόνηση ο 41χρονος τεχνικός

Εκτός για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι Γκλέισον – Μαρίν

Η πρώτη εκτός έδρας ήττα της Skoda Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα, στην Κρήτη από τον Πλατανιά, ανήκει στο παρελθόν και η επόμενη μέρα της ξανθιώτικης ομάδας είναι με προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου.
Ο 41χρονος Καβαλιώτης τεχνικός, που είχε ανδρωθεί ποδοσφαιρικά με τον Δημόκριτο στο στήθος (1988-1994), έπιασε… δουλειά χθες το μεσημέρι, έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο έργο μιας και στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Ξάνθης θα βρει απέναντι του τον Παναθηναϊκό, ενώ με την ανάληψη των καθηκόντων του έμαθε τα… δυσάρεστα για τον τραυματισμό του Γκλέισον Σάντος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες λόγω κατάγματος στο δεξί πόδι.
Πρώτη προπόνηση με Κωστένογλου
Η πρώτη προπόνηση της Skoda Ξάνθη με τον Νίκο Κωστένογλου άρχισε με την ομιλία του τεχνικού προς τους παίκτες και τις απαραίτητες συστάσεις ώστε να γνωριστούν καλύτερα στη συνέχεια.
Αμέσως μετά άρχισε το πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας με ασκήσεις τακτικής ενώ όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή στο ματς με τον Πλατανιά, χθες ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης.
Ο Κωστένογλου έδωσε σήμερα ¨ρεπό¨ στους παίκτες ενώ από αύριο (Τετάρτη) θα επιστρέψουν στα προπονητήρια της ομάδας για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 07/10 – 18:15).
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός του Γκλέισον ο οποίος δεν θα υπολογίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα απουσιάσει και ο Νικολά Μαρίν που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά.
Από εκεί κι έπειτα ο 41χρονος τεχνικός δεν έδειξε τι αλλαγές προτίθεται να κάνει στο σύστημα ή το αρχικό σχήμα της Skoda Ξάνθη, κάτι που αναμένεται να γίνει από αύριο, καθώς οι παίκτες θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Κωστένογλου παρακολούθησε τον κυριακάτικο αγώνα της Ξάνθης στα Χανιά από την τηλεόραση και σύμφωνα με πληροφορίες παρέα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρ. Πανόπουλο.
Άμεσος συνεργάτης του Καβαλιώτη τεχνικού της Ξάνθης θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος με τον οποίο συνεργάστηκε και πέρσι στην Α.Ε.Κ.. Ο 35χρονος σήμερα, πρώην ποδοσφαιριστής, στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Α.Ε.Κ., Παναθηναϊκό, Αιγάλεω, Ηρακλή και Εργοτέλη, ενώ ως βοηθός προπονητή δούλεψε για πρώτη φορά με τον Κωστένογλου πέρσι στην «Ένωση».
Στην αποστολή της Εθνικής Νέων οι Γούτας και Τσαμούρης
Οι Δημήτρης Γούτας και Κώστας Τσαμούρης βρίσκονται στην λίστα των “εκλεκτών” των ομοσπονδιακών προπονητών Θόδωρου Παχατουρίδη και Βασίλη Γεωργόπουλου για την αποστολή της Εθνικής Νέων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, που θα διεξαχθεί στην Β. Ιρλανδία.
Η ελληνική ομάδα που είναι στον 4ο όμιλο θα αντιμετωπίσει την Μολδαβία στις 10 Οκτωβρίου, την Β. Ιρλανδία στις 12 Οκτωβρίου και την Τσεχία στις 15 Οκτωβρίου.
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στην βαθμολογία του ομίλου και η καλύτερη τρίτη από τους συνολικά 12 ομίλους.
Οι δύο ξανθιώτες ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται την Παρασκευή 5/10 στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 5/10 (17:30), στις 6/10 (10:00 & 17:30) και στις 7/10 (09:30). Η Εθνική Νέων θα αναχωρήσει για το Μπέλφαστ την Κυριακή 7/10 (14:50), ενώ θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 16/10 (17:40).
Με κόσμο στα Πηγάδια ο Παναθηναϊκός
Τη στήριξη των οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκός στην κυριακάτικη (07/10) αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς οι δυο ΠΑΕ συμφώνησαν να παραλάβει το «τριφύλλι» 1.200 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια θα διατεθούν από την αθηναϊκή ΠΑΕ, ενώ τιμώνται στα 25 Ευρώ, για τη Θύρα Δ (φιλοξενουμένων) του γηπέδου των Πηγαδίων.

SUPER LEAGUE


6η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2012
17.15: Α.Ε.Κ. – Κέρκυρα (Novasports 2)
17.15: Βέροια – Ατρόμητος Αθ. (Novasports 1)
19.30: Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ο.Κ. (Novasports 2)
Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012
16.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (Novasports 1)
18.15: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (Novasports 2)
18.15: Άρης – Πλατανιάς (Novasports 1)
20.30: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)
Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012
20.30: Λεβαδειακός – Πανθρακικός (Νοωασπορτς 2)
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 15
2. Π.Α.Ο.Κ. 12
3. Πανιώνιος 12
4. Αστέρας Τρίπολης 10
5. Ατρόμητος Αθ. 8
6. Πλατανιάς Χανίων 8
7. Βέροια 7
8. Ο.Φ.Η. 5
9. Άρης 5
10. Skoda Ξάνθη 5
11. Λεβαδειακός 4*
12. Παναθηναϊκός 4
13. Κέρκυρα 4
14. Πανθρακικός 3
15. ΠΑΣ Γιάννινα 2*
16. A.E.K. 1
* Δεν υπολογίζεται ο χθεσινοβραδινός αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…