Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πέντε συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

Πέντε συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

0
sillipsi_ofeileti-empros

Σε Ξάνθη, Ορεστιάδα, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη  

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου συνελήφθησαν στην Ξάνθη, την Ορεστιάδα, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 65, 49, 56, 51 και 44 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο και οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
-Σε χωριό της Ξάνθης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 44χρονος, μέτοχος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 71.406,02 ευρώ.
-Στην Ορεστιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 65χρονος, πρόεδρος πρώην κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 1.749.769,96 ευρώ.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθη σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με δύο Εντάλματα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Αρχές, για φοροδιαφυγή.
-Στην Καβάλα συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 56χρονος διαχειριστής πρώην καταστήματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 159.200,57 ευρώ.
-Στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 51χρονος, νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης, για μη απόδοση Φ.Π.Α., ύψους 107.373,9 ευρώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…