Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τον «τελικό»

Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τον «τελικό»

0
mpertos-empros

Μόνο τη νίκη σκέφτεται η Skoda Ξάνθη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό

«Κομπλέ» την Κυριακή – με απουσίες λόγω καρτών στη συνέχεια      

Μετά το απαραίτητο ρεπό που ήταν προγραμματισμένο για χθες, οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Η επερχόμενη αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως «τελικός» για την ξανθιώτικη ομάδα, λόγω της «συγκατοίκησης» των δύο ομάδων στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη. Γι’ αυτό οι βαθμοί της νίκης είναι απαραίτητοι ώστε όποιος τους αποσπάσει να πάρει παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα.  
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέρτος  
Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες της Skoda Ξάνθη που αγωνίστηκαν στο ματς με τη Βέροια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Το ευχάριστο νέο ήρθε από τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ξεπέρασε το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έτσι προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Ο Μπέρτος θα δοκιμάσει και σήμερα να προπονηθεί σε υψηλούς ρυθμούς κι αν βγάλει το πρόγραμμα χωρίς περαιτέρω ενοχλήσεις θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για τη συνέχεια κι έτσι στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς δεν θα υπάρχουν – εκτός απροόπτου – απόντες.  
Απουσίες στη συνέχεια  
Δυστυχώς για την ξανθιώτικη ομάδα, η απώλεια βαθμών στη Βέροια συνδυάστηκε με απώλειες παικτών. Κι αυτό γιατί οι Ρικάρντο Ντάνι και Μαρσελίνιο συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες κι έτσι θα απουσιάσουν σε μία από τις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις της.
Το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης αποφάσισε να εκτίσουν οι δύο τιμωρημένοι παίκτες τις ποινές τους σε εκτός έδρας αγώνες που έχει στη συνέχεια στο πρόγραμμα της η ομάδα.
Συγκεκριμένα ο Μαρσελίνιο θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10η αγ.) και ο Ντάνι στο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών (12η αγ.). Ενδιάμεσα, την 11η αγωνιστική, η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό.  
Ισόπαλη 3-3 η Ομάδα Νέων με τη Βέροια  
Προηγήθηκε τρεις φορές, έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Βέροια για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων ΟΠΑΠ.
Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Λ. Ορφανίδη και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Παπαδημητρίου για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 25′. Στο 28′ ο Παπαδημητρίου πέτυχε το 1-2 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλοι αφού η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ξανθιώτικη ομάδα με τον Χελιδώνη πέτυχε το 2-3 με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τελικό 3-3 χάρη στο τέρμα που σημείωσαν στο 64′.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μαλουτάς με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο – Μαυρόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η σύνθεση της Ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθη: Αναστασιάδης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Κριεζής, Χελιδώνης, Καρυπιάδης (46′ Ελληνίδης), Γκατσολάρι, Ορφανίδης Π. (75′ Γούλας), Παπαδημητρίου, Μπαρέττας (55′ Πασχαλάκης), Ορφανίδης Λ.  
Νίκη για το εφηβικό  
Σε ένα πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Εφήβων της Skoda Ξάνθη κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής με σκορ 0-2 επί του γηπεδούχου ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος και κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να πετύχουν δύο γκολ με τους Χατζητερζόγλου – Μελισσόπουλο (60′-65′) και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μάντζιος (Αλεξίου – Γείτονας) της ΕΠΣ Ηπείρου.
Η σύνθεση του εφηβικού Skoda Ξάνθη: Δεμένικος, Ζώτος, Κεχαγιάς (60′ Χατζηλαζαρίδης), Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Κούτρας Αλ., Δελής (75′ Μήττας), Κωνσταντάρας (70′ Θεοδωρίδης), Φασίδης (85′ Ξενόπουλος), Λαζαρίδης (46′ Δόντσος), Μελισσόπουλος.

SUPER LEAGUE  


Επόμενη (9η) αγωνιστική  
Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012
17.15: Ατρόμητος Αθ. – Πανθρακικός (Novasports 1)
17.15: Πλατανιάς – Κέρκυρα (Novasports 2)
19.30: Ολυμπιακός – Ο.Φ.Η. (Novasports 2)
Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012
15.00: Skoda Ξάνθη – Λεβαδειακός (Novasports 1)
17.15: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)
17.15: Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. (Novasports 1)
19.30: Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ. (Novasports 1)
Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012
19.30: Άρης – Βέροια (Novasports 2)  
Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 22
2. Πανιώνιος 18
3. Π.Α.Ο.Κ. 17
4. Αστέρας Τρίπολης 14
5. Ατρόμητος Αθ. 11
6. Πλατανιάς 11
7. Ο.Φ.Η. 10
8. Βέροια 9
9. Παναθηναϊκός 9
10. ΠΑΣ Γιάννινα 9
11. Κέρκυρα 9
12. Άρης 7
13. Πανθρακικός 6
14. Λεβαδειακός 6
15. Skoda Ξάνθη 6
16. Α.Ε.Κ. 5

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…