Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Διαψεύδει τα περί διαδοχής ο Ηλίας Βασιλούδης

Διαψεύδει τα περί διαδοχής ο Ηλίας Βασιλούδης

0
Vasiloudis_H-empros

Πολιτικό παρών για να αλλάξει πορεία ο δήμος, αλλά η παράταξη έχει αρχηγό, αναφέρει στη δήλωσή του  

Τέλος στα σενάρια και στη φημολογία που ενέπλεξε το πρόσωπό του στη διεκδίκηση της ηγεσίας της δημοτικής παράταξη ή νέου σχηματισμού, δίνει ο δημοτικός σύμβουλος με τους «Πολίτες για την Αλλαγή» Ηλίας Βασιλούδης και με δημόσια δήλωσή του, ο οποίος εκφράζει την πρόθεσή του να είναι παρών σε μια προσπάθεια για να αλλάξει πορεία ο δήμο Ξάνθης, αλλά ξεκαθαρίζει, με μια δόση ειρωνείας προς όσους τον ενέπλεξαν σε μυστικές διεργασίες, ότι ο ίδιος ούτε συζήτησε, αλλά ούτε και τον ενδιαφέρει η υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου.  
Η. Βασιλούδης: «δεν με ενδιαφέρει η κουβέντα περί δήθεν υποψηφιότητάς μου»
Οι διεργασίες που γίνονται, ή θα γίνουν σε επίπεδο πολιτών, κοινωνίας και κομμάτων για τη διαμόρφωση κοινών προγραμματικών θέσεων στην σημερινή συγκυρία, αποτελούν το μοναδικό δρόμο για να απαντηθούν αξιόπιστα τα πολλά και δύσκολα προβλήματα του Δήμου Ξάνθης.
Σε ότι με αφορά, θα είμαι παρών στις όποιες διεργασίες και θα βοηθήσω με την εμπειρία μου να διαμορφωθούν συνθήκες για μια άλλη πορεία στο Δήμο μας.
Θέλοντας δε, να βοηθήσω κάποιους άσπονδους φίλους να κοιμούνται ήσυχα τα βράδια, τους πληροφορώ, ότι δεν κουβέντιασα με κανέναν, ποτέ και τέλος δεν με ενδιαφέρει η κουβέντα περί δήθεν υποψηφιότητάς μου για δήμαρχος.
Συμμετέχω σε ένα σχήμα που έχει αρχηγό και 10 εκλεγμένους άξιους συναδέλφους

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…